PALVELUNI LUOVAN ALAN YRITTÄJILLE

Kuva Nord Stories, design and creative direction Hnstly.co

Hei sinä luovan alan tekijä!

Kaipaatko apua yrityksesi sosiaalisen median kanssa? Haluatko Instagramin avulla kertoa oman brändisi tarinaa ja luoda asiakassuhteita siinä samalla?

Helmivillakko on toiminut oman alansa pioneerinä Instagramin hyödyntämisessä ja olen löytänyt keinoja, joiden avulla olen pystynyt kasvattamaan yritykseni liikevaihtoa Instagramin avulla.

Kohderyhmälle kohdennettu sisältö ja oikeat viestintäkeinot ovat auttaneet minua luomaan kestäviä asiakassuhteita Instagramin kautta.

Instagram on nykyaikana paljon muutakin kuin tuotteiden esittelypaikka, itseasiassa kehotankin rajoittamaan tuotemainonnan minimiin ja keskittymään oikeiden yhteyksien luomiseen mahdollisten asiakkaiden (=seuraajiesi) kanssa. Instagram on oiva tilaisuus tuoda esille omaa ja brändisi visuaalista ilmettä sekä saada aito yhteys unelma-asiakkaittesi kanssa.

Instagram on todella hyödyllinen kanava yrityksellesi saavuttaa menestystä, mutta sen hyödyntäminen vaatii suunnittelua ja aikaa.

Itse olen osallistunut lukuisiin Instagramin hyödyntämistä käsitteleviin webinaareihin ja e-kursseihin sekä aikaisemmin vedin yhdessä Petra Veikkolan kanssa suosittuja Brändipäiviä, joissa yksi pääaiheistamme oli jokaisella kerralla Instagram.

Palveluni sinulle on noin tunnin mittainen Skype/Facetime/Whatsapp-videopuhelu, jonka aikana keskustelemme yrityksesi Instagramista ja sen kehityksestä eteenpäin. Mietimme yhdessä minkälainen sisältö olisi yrityksellesi hyödyllisintä, mikä olisi sinun paikkasi Instagramissa ja miten luot aidon yhteyden unelmayleisöösi.

Ennen puhelua lähetän sinulle ennakkomateriaalia täytettäväksi, jotta olen ajantasalla haasteistasi ja pystymme puhelun aikana keskittymään juuri sinulle tärkeisiin asioihin.

Instgram-mentoiroinnin hinta: 115€ (+alv 24%) / 1h puhelinkonsultointi.

Bookaa oma Instagram-puhelinkonsultointisi tästä:

Kiitos! Otan sinuun yhteyttä sähköpostilla mahdollisimman pian.