Workshops

Workshop-kalenteri vuodelle 2017

Koko vuosi:

floralworkshop

Private Floral Workshops

Yksityinen kukkakurssi sinun ja ryhmäsi toiveiden mukaan. Ota yhteyttä helmivillakko@helmivillakko.fi ja ideoidaan yhdessä teille sopiva kurssi!

Huhtikuu 2017:

floral-workshop

Café avec de fleurs – Helmivillakon kukka-asetelmakurssi Cafe & Bakery Mimosassa (Itsenäisyydenkatu 16, 33500 Tampere) keskiviikkona 5.4. klo 18-20

 Tapahtumapaikkana ja työtilana on Cafe & Bakery Mimosa Itsenäisyydenkadulla Tampereella. Tila on varattu meille yksityisesti, joten heidän tyylikäs kahvilansa muuntautuu meidän työtilaksemme illaksi. Ihanaa! Ajankohta on huhtikuun ensimmäinen keskiviikko 5.4. klo 18-20.

Tällä kertaa sidomme vintagehenkisen ja puutarhamaisen  kukka-asetelman astiaan. Materiaaleina toimivat Helmivillakon sävyiset, murretut, utuiset ja haaleat kukat (mm. ihania ruusulajikkeita)sekä tyyliin sopivat leikkovihreät. Sidontatyylissä noudatamme myös Helmivillakon tapaista, villiä ja romanttista, vapaata sidontatyyliä. Käytämme kukkasienitekniikkaa, jotta ehdimme enemmän panostaa asetelman visuaalisuuteen kuin tekniikan opetteluun.

Kukkasidonnan lomassa nautimme Cafe & Bakeryn Mimosan hyvästä kahvista/teestä ja tarjottavista.

Tervetuloa viettämään ihana ilta kukkien parissa! Kotiin viemiseksi saat romanttisen kukka-asetelman, astian sekä paljon inspiraatiota ja hyvää mieltä.

Kurssi on tarkoitettu amatööreille, aiempaa kokemusta kukkasidonnasta ei vaadita. This to all flower lovers, visual addicts and creative minds!

KURSSI TÄYNNÄ! Hinta on 75 euroa sisältäen kukkamateriaalit, astian, kukkasienen, työvälineet illan ajaksi, opetuksen, kahvin ja tarjottavan. Otamme workshopiin vain rajoitetun määrän osallistujia, joten ilmoittauduthan nopeasti. Sitovat ilmoittautumiset helmivillakko@helmivillakko.fi. Maksu maksetaan etukäteen, tarkemmat maksutiedot saat varauksen vastausviestissä.

#helmivillakkoworkshops