Koko päivän kestävä unelmien kukkakurssi.

Muistatko Helmivillakon järjestämät aiemmat kukkaworkshopit, jotka ovat pulppuilleet ihania kukkaelämyksiä? Oletko haaveillut että pääsisit mukaan tähän kukkien lumoavaan tunnelmaan tai kukkasidontakurssille? Haluaisitko oppia sitomaan henkeäsalpaavia kukka-asetelmia? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea ikimuistettava elämys kukkien keskellä sekä oppia ja inspiroitua kukista.

Kutsun sinut mukaan upeaan Villa Wiviin Tampereelle rakentamaan toinen toistaan ihanampia kukkainstallaatioita (=tilatöitä kukista) sekä viettämään laatuaikaa samanhenkisten ihmisten kanssa – ja ennen kaikkea nauttimaan kukista kaikilla aisteilla!

Tervetuloa viettämään ainutlaatuinen kokemus kukkien keskelle!

1-1
Laura Savoir Photography

Lyhyesti sanottuna päivän agendana on rakentaa yhdessä nykyaikaisia ja mielenkiintoisia, jättikokoisia kukka-asetelmia, saada Villa Wivin iso sali tulvimaan kukista. Käymme kurssin aikana läpi myös erilaisia rakenteita, joilla installaatioita pystyy rakentamaan sekä tutustumme muutamaan erilaiseen tilatyön käyttötarkoitukseen. Keskitymme kurssilla myös #nofoam kukka-asetelmiin, eli sidomme töitä hyödyntäen nykyaikaisia ja ekologisia kukkasidontatekniikoita ilman kukkasienen käyttöä. Luvassa siis mielenkiintoista, uuden aallon kukkasidontaa!

Kurssipäivämme huipentuu kolmen ruokalajin illalliseen salissa, jonka aimmin päivällä olemme koristelleet lattiasta kattoon kukka-asetelmilla.