Tykätyimmät hääkimput 2019

Hei! Ihanaa alkanutta uutta vuotta!

Mikä onkaan sen parempi tapa aloittaa uusi vuosi kuin muistella mitä kaikkea merkityksellistä tapahtui viime vuonna.

Hääkimput ovat minulle yksi mieluisimmista ja mieleenpainuvimmista asioista työssäni. Pystyn heittämällä muistamaan minkä kimpun sidoin minäkin viikonloppuna, minkälainen flow silloin oli ja miten the magic happened. 😉

Jaan useasti hääkimpuista kuvan tai videon instagramiin (@helmivillakko). Tässä on esittely Top 4 kimpuista 2019 perustuen kimppujen saamiin tykkäyksiin (tämä ei ole siis minun oma top lista, se jääköön salaisuudeksi..).

Nro 4. Tämä pyöreähkö ja pulpahteleva morsiuskimppu on yksi omista koko vuoden lemppareistani. Materiaaleina sain käyttää ihanan kotimaisen leikkokukkakasvattamon Pienen Kukkafarmin kukkia, joten kimpun materiaaleista noin 50% on kotimaisia, lähituotettuja kukkia.
Nro 3: Tämän hääkimpun sidoin itse asiassa samana viikonloppuna kuin nro 4:n, silloin oli todella hyvä work flow! Tässäkin siis materiaaleina osaksi kotimaista leikkokukkaa. Mm. käppyräiset hajuherneen kukinnot ja lehdet ovat Pienen Kukkafarmin tuottamia hajuherneitä ja minusta juuri ne tekevät tästä kimpusta niin ihanan persoonallisen!
Nro 2: Tämä toukokuinen unelma oli työn takana! Sidoin kimpun valehtelematta neljä kertaa uudestaan. Mutta voi että se oli sen arvoista, tästä tuli aivan ihana! Kimpun viimeisteli täydellisesti vielä utuisen roosat valuvat silkkinauhat - swoon!
NRO 1: Tämän kimpun sitomiseen liittyi todella paljon tunteita ja olin erittäin kiitollinen siitä, kuinka paljon huomiota ja ihailua tämä kimppu sai osakseen. Nämä häät olivat minun ensimmäiset häät, joihin sidoin kukat Amandan syntymän jälkeen. Tauko kukkiin oli ollut pitkä ja minua jännitti miten saan kimpun sidottua. Mutta tämän sitominen oli silkkaa luovuutta, sidoin yhdeltä istumalta ensimmäisellä kerralla kimpun alusta loppuun. Ja no sanonpa nyt itsekin että olihan tämä taivaallisen kaunis minunkin mielestä!

Tässä ne nyt olivat – mikä oli sinun suosikkisi?

Kiitos vielä kaikille ihanille seuraajille ja tykkääjille Instagramissa, jokainen tykkäys, kommentti ja jako tuottavat minulle valtavan paljon hyvää mieltä. Kiitos kun seuraatte matkaani!