Helmivillakko on kukka- ja koulutusstudio, joka auttaa ihmisiä rakentamaan moderneja ja kestäviä kukka-alan yrityksiä Suomeen sekä tarjoaa moderneja kukka-alan koulutuksia ja palveluita

Sivuston tietosuojakäytäntö

KUKA ME OLEMME

Meidän sivuston osoite on https://www.helmivillakko.com

Tämä on Helmivillakon tietosuojaseloste. Helmivillakko ja Nordic Flower School ovat osana yritystä nimeltä Helmivillakko. Helmivillakko on suomalainen yritys, joka sijaitsee Tampereella osoitteessa Petäjämäenkuja 4, 33580 Tampere. Yhteyshenkilömme tietosuoja-asioissa on Erika Välimäki, helmivillakko@helmivillakko.fi.

Henkilötietojesi suojaaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Helmivillakko kerää ja käyttää henkilötietojasi Suomen tietosuojalain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, The EU General Data Protection Regulation) rajoitusten mukaisesti. Rekisterinpitäjänä toimii Helmivillakko.

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME JA MIHIN TARKOITUKSEEN

Käytämme henkilötietojasi oman asiakasrekisterimme ylläpitoon sekä mahdolliseen yhteydenpitoon sinun kanssasi (yhteydenpitoon siinä tapauksessa jos olet täyttänyt meidän sivustolla yhteydenottolomakkeen).

Jos liityt asiakaskirjeemme tilaajaksi (täytät lomakkeen, jonka avulla liityt postituslistallemme) käytämme antamaasi sähköpostiosoitetta asiakaskirjeen lähetykseen. Mikäli otat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella sinua ei automaattisesti lisätä asiakaskirjeen tilaajaksi vaan sinun tarvitsee erikseen liittyä asiakaskirjeen tilaajaksi täyttämällä siihen tarkoitukseen löytyvä lomake.

Mikäli otat meihin päin yhteyttä tältä verkkosivustolta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta, käytämme antamiasi tietoja vain vastaksemme sinulle. Sinun yhteystietoja tai henkilötietoja ei automaattisesti liitetä asiakasrekisteriimme tai asiakaskirjeemme tilaajaksi.

Keräämme automaattisesti tietoa evästeiden avulla. Asennamme laitteellesi evästeitä, jotka usein sisältävät anonyymin yksilöllisen tunnisteen. Lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta löydät osoitteesta http://www.allaboutcookies.org. Lokitiedostot jäljittävät seuraavia sivustollamme tapahtuvia toimenpiteitä ja keräävät tietoa sisältäen IP-osoitteesi, selaisemesi tyypin, internetpalvelusi tuottajan, sisääntulo- ja poistumissivut sekä päivä- ja aikamerkinnät

JAAMMEKO HENKILÖTIETOJASI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Emme jaa tai luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Kaikki maksuliikenne kaupassamme tapahtuu Local Floristin ja Checkout Finlandin sivujen sisällä ja noudattaa Checkout Finlandin laajaa tietosuojakäytäntöä.

MITEN POISTAMME ASIAKASTIETOSI

Mikäli olet tilannut uutiskirjeemme, voit itsenäisesti poistaa oman sähköpostiosoitteesi sähköpostilistaltamme uutiskirjeen alareunasta unsubcribe-kohdasta.

SINUN OIKEUTESI

Sinulla on oikeus päästä käsiksi meillä oleviin henkilötietoihisi sekä pyytää virheellisen tiedon korjaamista, päivittämistä tai poistamista. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Jos haluat käyttää tätä oikeuttasi, ota meihin yhteyttä helmivillakko@helmivillakko.fi. Sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, vaatia tietojen käsittelyn rajoittamista sekä tehdä valitus tietosuoja-asioiden valvontaviranomaiselle www.tietosuoja.fi.



Tietosuojakäytäntö päivitetty viimeksi 6.10.2022.