helmivillakon palvelut

Kukkia, jotka kiinnittävät hetkiin

Meidän tehtävänä on sitoa sinulle unelmiesi kukat

Kukilla on valtava voima tuoda tunnelmaa ja kiinnittää ajatukset käsillä olevaan hetkeen. Mikään ei ihastuta niin paljon kuin kaunis, leikkisä ja täynnä eloa oleva kukkakimppu, jonka tarina muuttuu päivittäin.

Tartu hetkeen ja luo elämäsi muistettavimpia hetkiä kukkien avulla. Helmivillakko tarjoaa sinulle vaivattomia ratkaisuja, jotta sinä voit keskittyä päiväsi aikana tärkeämpiin asioihin. Sidomme raikkaita ja nykyaikaisia kukkaluomuksia kauden kauneimmista kukista.

palveluni

Helmivillakon Signature-mallistot ja a' la carte ratkaisut

Yksinkertaisesti sanottuna Helmivillakko tarjoaa asiakkailleen nykyaikaista ja luovaa kukkasidontaa sekä arkea helpottavia palveluita.

Meidän suosituimpia tuotteita ovat vuosien ajan olleet, kukkakimppujen ja kukka-asetelmien lomassa, täyden palvelun hääkukat. Teemme edelleen muutaman 'all inclusive' hääkukituksen vuodessa (tutustu yksilölliseen a'la carte hääpälveluun täältä). Näiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme meidän oman signature valmismalliston, joka tarjoaa nopeampia ratkaisuja kiireiseen arkeen. Signature valmismalliston palvelut ovat asiakkaille, joilla ei ole resursseja tai aikaa kokonaisvaltaisen kukituksen suunnitteluun. Helmivillakon valmismallistoon kuuluvat helposti tilattavat hääkukkapaketit, viikkokukkajäsenyydet ja ennakkoon tilatut kukkakimput ja asetelmat.

Kaikki kukkatyömme toteutamme luotettavalla Helmivillakon tyylillä. Valitsemme jokaiseen työhön materiaalit tuoreimmista kauden kukista. Suosimme töissämme kevätkesäsyksy-kaudella kotimaisia kukkia, mm. suurin osa ruusuistamme viljellään naapurikunnassa Kangasalalla. 

100% helmivillakon tyyliä

tilaa kukkia

A´ la carte hääkukat

Unelmoitko kokonaisvaltaisesta hääkukituksesta, joka henkii skandinaavista luontoa, koostuu harmonisista ja hallituista väripaleteista ja sekä juuri teidän lempikukista? Haluatko osallistua hääkukkien yksityiskohtaiseen, inspiroivaan suunnitteluun jossa jokainen ratkaisu tehdään teidän toiveiden ja aikataulujen mukaisesti? Helmivillakon á la carte hääkukat ovat täydellinen ratkaisu sinulle.

Kaipaatko jotain yksinkertaisempaa, jotain helpompaa ja nopeampaa ratkaisua? Rakastat Helmivillakon modernia, luonnollista ja leikittelevää tyyliä, mutta haluat saavuttaa sen helpommin ja nopeammin? Helmivillakon Signature malliston hääkukkapaketit ovat ratkaisu sinulle.

Á la carte hääkukat

Miten Helmivillakko voi auttaa sinua?

Helmivillakon valmiit ratkaisut

01

02

03

04

Helmivillakon Signature häämallisto

Juhlat tulossa? Tilaa ihanat kukkamuistamiset Helmivillakosta

Ihania kukkia joka viikko?
Yes please!

Yksityiset kukkakurssit yhteisiin hetkiin

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja tilaa hääkukat oman budjettisi mukaan tältä istumalta.
Tilaa hääkukat vähintään 1 kk ennen hääpäivää ja nouda kukat studioltamme Tampereelta.

quick and easy

Haluatko muistaa jotain merkittävää henkilöä ihanalla kukkakimpulla? Tai tilata itsellesi viikonlopuksi unelmiesi kukka-asetelman? Tee kukkatilaus helposti tästä ja nouda kukat liikkeestämme.
Kaikki työmme ovat pakattu superkauniisti ja ne ovat 100% Helmivillakon laatua.

Helmivillakon viikkokukkajäsenyydet ovat sinulle joka haluat nauttia tuoreista, kauniista leikkokukista viikottain! Viikkokukkajäsenyydet ostettavissa 4:n viikon jaksoissa kolmessa tasossa: Light, Bloom ja Prestige.

Kerää 4-10 hengen porukka ja bookkaa yksityinen kukkakurssi Helmivillakon ihanassa, inspiroivassa studiotilassa. Sopii myös työryhmille!
Kurssit järjestyvät parhaiten arkipäivinä.

Kukkatilaukset

yksityiskurssit

osta viikkokukkajäsenyys

valmis hääkukkamallisto

"Helmivillakolla on aivan uskomaton taito löytää sopivan rauhalliset asetelmat eri tiloihin, eri tilaisuuksiin."

"Inspiroiva, tyylikäs, herkkä ja harmoninen"

"Rehellisesti sanottuna olen harmistunut siitä että työskentelet niin kaukana. Helmivillakon kimput on kauneimpia näkemiäni, saatan joskus vaan jäädä tuijottamaan jotain sun kukkakuvaa koska en ymmärrä kuinka joku voi tehdä jotain noin kaunista."

".. kuinka joku voi tehdä jotain noin kaunista."

"Juuri sitä mitä halusin hääkukiltani. Runsautta, romanttisuutta, laadukkaita tarkkaan mietittyjä kukkia. Ja niin laadukasta ja ihanaa palvelua silkkinauhoista lähtien!"

"Niin fresh ja ihana koko brändi!"

Kiitos !

ERIKA

Hei sinä timanttinen ihminen, ihan mahtavaa että päätit ottaa tämän askeleen eteenpäin! Good for you! Yhdessä voimme saavuttaa unelmasi. Otan sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. Mikäli et saa vastaustani, tarkista roskapostisi tai ota yhteyttä sähköpostilla helmivillakko@helmivillakko.fi

Miksi valitsisit 
minut?

Haluatko tuntea floristisi hieman paremmin?
Helmivillakon Erikan tunnistettava tyyli palveluntarjoajana kumpuaa hänen vahvasta kukkasidonnan osaamisesta sekä omasta visuaalisesta näkemyksestä minkälaisen vaikutuksen erilaiset kukat tekevät tilaan ja tialisuuksin. Erika otaksuu nopeasti maailmalta tulevia kukkatrendejä ja soveltaa niitä omaan tyyliinsä sopiviksi.

Tutustu lisää erikaan

Studio ja kukkakauppa avoinna joka viikko!

Helmivillakon valoisa ja avara studio sijaitsee Tamperen keskustan tuntumassa persoonallisen Juhannuskylän alueella.
Löydät meidät upean 1905 rakennetun jugengtalon katutasosta, Erkkiänkadun ja Huhtimäenkadun kulmasta. Osoite on Erkkilänkatu 9, 33100 Tampere. Huhtimäenkadulla on kadunvarsipysäköinti.

Studio on loistavien kulkuyhteyksien päässä, meille on vain 5 minuutin kävely Tampereen juna-asemalta sekä rautatieaseman ratikkapysäkiltä.

Studiomme on avoinna joka perjantai klo 11-18 + muina aikoina sopimuksen mukaan. Studiomme sisältä löydät ihanan valikoiman kauden kukkia ja kimppuja sekä kuratoidun valikoiman secondhand valikoiman aarteita

missä työskentelen

kukkakauppa avoinna
joka perjantai klo 11-18 & muina aikoina sopimuksen mukaan
31.3.2023 alkaen

Kaipaatko sparrausta kukkaurasi alussa? Helmivillakko tarjoaa mentorointipalveluja aloitteleville floristeille

Haaveleitko persoonallisesta, sinun näköisestä yritystoiminnasta, joka perustuu sinun omien arvojen ja elämäntyylin mukaan? Anna Helmivillakon Erikan auttaa sinua unelmiesi tavoittelussa ja toteutumisessa. Erikalla on yli 20 vuoden kokemus alasta ja sen palveluista sekä taito saada brändinsä aina aikaansa kiinni omanlaisilla tuotteillaan ja palvelukokonaisuudellaan.
Autamme mielellään sinua myös omien taitojesi hiomisessa mikäli kaipaat itseluottamusta modernin kukkasidonnan toteuttamiseen..

tiedustele mentorointia

johanna

"Olin pitkään ihaillut Erikan tyylitajua kukkien saralla ja käynyt aikaisemmin Erikan ryhmäworkshopeissa. Tämän lisäksi halusin saada myös yksilöllistä opetusta ja käydä ajatusten vaihtoa Erikan kanssa kaksin. Yksityiskoulutuksen jälkeen olo oli erittäin innostunut ja luova"

riina

"Valitsin Helmivillakon yksityiskoulutuksen sillä Erikan tyyli ja innovatiivinen lähestymistapa alaan kiehtoo ."

mia

Floristiopiskelijana halusin löytää enemmän omaa tyyliäni kukkasidonnassa, tehdä siitä luonnonmukaisempaa ja viedä sidontaa ekologisempaan suuntaan.
Sain paljon paitsi inspiraatiota sekä visuaalisia virikkeitä myös käytännön neuvoja oman yritykseni perustamiseen.

Osallistuin Erikan yksityiskurssille, koska tämän tyyppisiä kursseja ei ole vastaavia Suomessa tarjolla.

mitä muita palveluita tarjoan:

01

02

03

04

Moderni kukkakoulu kukka-alan osaajille ja noviiseille

Skandinaaviset hääkukat uniikilla tyylillä

Sesongin mukainen kukkasidonta

Jugend's Trésorie - ihana second hand putiikki kukkakaupan yhteydessä

Opiskele modernin kukkakaupan palveluita Nordic Flower Schoolissa Tampereella. Tarjonnastamme löydät kukkaworkshopeja ammattilaisille ja noviiseille

helmivillakon tuotteet

nordic flower school

Suunnittelen ja toteutan kustomoituja hääkukkakokonaisuuksia, jotka edustavat hääparin elämäntyyliä. 

hääkukat

Tilauskukkasitomomme toteuttaa sesongin mukaisia asiakastöitä yksityis- ja yritysasiakkaille.

pyydä tarjousta

Kuratoitu valikoima laadukkaita ja ajattomia secondhand vaatteita, jotka istuvat täydellisesti urbaaniin, sknadinaaviseen tyyliin.

jugend´s  Trésorie