työskentele kanssani

Silta sinun ja unelma-asiakkaasi välillä

Minun tehtäväni on rakentaa silta sinun ja unelma-asiakkaasi välillä sekä luoda teille aito, positiivinen  yhteys

Me yrittäjät olemme siinä ihannetilanteessa, että me saamme itse päättää melkein kaikesta mitä tapahtuu yrityksemme sisällä. Toisaalta se on vapauttavaa ja ihanaa, toisaalta työlästä ja rajoittavaa olla se puurtaja, jonka käsissä kaikki langat ovat kiinni. Usein tarvitsemmekin ohjausta, linjoja ja raameja kun haluamme luoda nykyaikaisen, menestyvän ja uniikin yrityksen, joka tuottaa positiivisia ajatuksia niin yrityksen sisällä kuin sen asiakkaissakin.

Autan sinua kirkastamaan brändisi visiota ja yhdessä ideoimaan erilaisia väyliä, joiden avulla tavoitamme unelma-asiakkaasi huomion ja rakennamme positiivista ja aitoa mielikuvaa yrityksestäsi. Useimmiten tämä tarkoittaa esimerkiksi sosiaalisen median sisällön ohjausta, valmiita käsikirjoituksia asiakaspolun luomiseen somesta suoraan palveluihisi tai tuotteeseesi.
Päätehtävänäni on liikuttaa sinun yritystäsi eteenpäin, jotta yrityksesi tuottaa positiivisia ja innostuneita tunteita niin asiakkaissa kuin yrityksen sisälläkin.

Tarjoan palvelunani yritysohjausta, valokuvausta, brändisuunnittelua, somevalmennusta ja sisällöntuotantoa. Suunnittelen ja tuotan asiakkailleni erilaisia tapahtumia sekä tarjoan luovaa suunnittelua, mentorointia ja ideointia.

palveluni

hakeudu asiakkaakseni

Tavoitteena yritys, joka aiheuttaa can't live without-fiiliksiä asiakkaassasi

Tuntuuko sinusta, että hukut massaan kaikkien suomalaisten palveluntarjoajien keskelle? Sinulla on sisässäsi intohimo ja palo yritystäsi kohtaan, mutta jostain syystä et saa omaa visiotasi näkyväksi muille ja pelkäät, että et erotu joukosta. Useimmiten näihin ongelmiin auttaa laatikon ulkopuoliset ratkaisut - tuoreet ideat ja tavat toimia, jotta ne saadaan käytäntöön.

Mitä jos koukuttaisit someseuraajasi aidolla ja brändisi mukaisella sisällöllä? Tai järjestäisit muistettavan asiakasillan sinun ihanille asiakkaillesi tai vaikka paikallisille vaikuttajille? Laadukkaan, brändisi mukaisen kuvakerronan avulla saat nostettua yrityksesi brändiarvoa nettisaitilla ja somessa. Ihmiset rakastavat aitoja hetkiä ja tilanteita, joissa he voivat kuvitella olevansa mukana, luodaan näitä heille välittömän ja positiivisen kuvakerronnan avulla.

Autan sinua käsikirjoittamaan somesisällöstäsi koukuttavaa sekä  suunnittelemaan visuaalisesti houkuttavaa sisältöä. Tarjoan erilaisia 'avaimet käteen' palveluita sekä sinulle räätälöityjä kokonaisuuksia, jossa pääset itse vaikuttamaan jokaiseen yksityiskohtaan.

ALOITETAAN TYÖSKENTELY YHDESSÄ JO TÄNÄÄN

Ota yhteyttä

Miten luot positiivisen vaikutelman ja erotut massasta

mm. näissä asioissa minä voin auttaa sinua meidän yhteistyön aikana

Palvele tulevaisuuden asiakasta itsevarmasti ja läsnäolevasti

Mitkä ovat yrityksesi arvot ja miten ne toteutuvat toiminnassasi?

Suomessa ei ole kahta samanlaista yrittäjää tai yritystä, mutta silti meidän yrityksemme näyttävät usein samanlaisilta. Etsitään yhdessä SINUN vahvuutesi ja valjastetaan se positiiviseksi valttikortiksi liiketoiminnassasi sekä mietitään mitä lisäarvoa juuri SINÄ voit tuoda palveluihisi.

Jokainen asiakas haluaa nähdä sinut ja/tai koko tiimin yrityksen takana. Aito ja itsevarma palvelu sekä nettipresenssi saavat asiakkaan luottamaan palveluusi tai tuotteeseesi paremmin. Henkilöstöesittelyt eivät tarvitse olla jäykkiä, vaan elämänmakuista, elollista sisältöä.

Haluat tuntea että olet yhteydessä omaan yritykseesi, niin että se kumpuaa sinusta eikä ole vain päälleliimattu idea. On aika laittaa yrityksesi perustukset kuntoon ja yhdessä selvittää yrityksesi arvot ja liittää ne toimintatapoihisi.

Houkuttavan somekampanjan käsikirjoitus ja tuotanto alusta loppuun

Modernin yrityksen markkinointi & miten markkinoit tuotteitasi houkuttelevasti

Tarjoatko palveluitasi urbaanille asiakasryhmälle, joka rakastaa skandinaavista,designia? We've got the quiet luxury -term covered! Autan sinua ja sinun brändiäsi henkimään hiljaista luxusta ja pehmeää minimalismia.

Erotu joukosta markkinointisi avulla. Opi miten markkinoit tuotteitasi ja palveluitasi niin, että ne iskevät unelma-asiakkaasi sydämeen ja tekevät sinulle myyntiä. Suunnittelemme yhdessä sinun yrityksellesi houkuttelevan markkinointistrategian, jonka avulla koukutat asiakkaasi.

Luovat suunnittelutaidot yrityksesi visuaalisuuden parantamiseksi

Oletko lanseeraamassa uuden palvelun tai tuotteen? Tai haluatko vain muistuttaa asiakkaita olemassaolostasi? Suunnitellaan ja käsikirjoitetaan sinulle yhdessä somesuunnitelma, joka kantaa koko kampanjan ja saa asiakkaasi ostohousut jalkaan. Vaihtoehtona myös suunnitella fyysinen tapahtuma asiakkaillesi.

Joko olet valmis aloittamaan työskenelyn minun kanssani?

Olisi ihana aloittaa yhteistyö kanssasi ja tarjota sinulle koko osaamiseni. Jos haluat kuitenkin vain yhden palvelun, esimerkiksi kuvausapua, onnistuu se myös. Mikäli kiinnostuit avaimet käteen ratkaisusta, scrollaa alaspäin, minulta löytyy muutama kiva ratkaisu siihenkin!


Oletko urasi alkutaipaleella tai ihan lähtöviivalla? Mahtavaa, tervetuloa yrittäjäksi! Säästät vuosien epäröinnin kun tartut kiinni näihin haasteisiin jo ensimetreillä. Rakennetaan yhdessä sinulle houkutteleva yritys alusta alkaen.

helmivillakon valmiit palvelut

Balance over perfection
- välitöntä viestintää sinun ja asiakkaasi välille

vilhelmiina

"..tiesin, että tiedät tasan tarkkaan mistä puhun. Alamme on niin spesiaali, että muiden on 
mahdotonta ymmärtää. Oli ihana yllätys, että pidit heti niin selvänä sitä, että muutos kannattaa tehdä
epäröimättä hetkeäkään."

"Erika sai kaivettua minusta ne asiat millä on oikeasti merkitystä"

riina

Sain Erikan kursseilta valtavasti kullanarvoista oppia, Itseluottamusta ja varmuutta oman tyylin ja tekemisen löytämiseen. 

Vastaavaa koulutusta, mistä saisin yhtä korkeatasoista opetusta, en ole löytänyt muualta.

jenna

"Opastuksen jälkeen fiilis oli todella hyvä, sain luottoa omaan tekemiseen ja huomasin et hei mähän osaan ja oon oikeesti tosi hyvä!"

Mirja

"Yksityisvalmennuksesta sain sen mitä lähdin hakemaan – käytännön vinkkejä, tietoa ja suuntaa."

Helmivillakon 'valmiit' palvelut

01

02

03

04

Somefeed kerralla kuntoon

Henkilöstö-, tuote-, brändi- tai lifestylekuvaus

Upea jugendtila vuokrastudio asiakastilaisuutta tai pop upia varten

Sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan

Haluaisitko että instagramsivusi olisi yrityksen yleisilmeen ja arvojen mukainen? Et päivitä somea säännöllisesti vaan se toimii pikemminkin käyntikorttina. Tämä palvelu sopii parhaiten esimerkiksi teollisuusalan yrityksille, jotka käyttävät instagramia vain rekryyn ja satunnaisen infon jakamiseen.
Palvelu sisältää 9 teidän yrityksen omasta kuvapankista valittua kuvaa sommiteltuna oikein sekä kuvatekstit vastaamaan yrityksesi ydinideaa.
Alkaen 550€

aloitetaanko yhteistyö heti? bookka puhelu

Kaipaatko kauniita, pehmeän minimalistisia kuvia itsestäsi, henkilöstöstä tai tuotteistasi? Tai haluatko rakentaa lifestyleajatusta brändisi ympärille laadukkaiden kuvien avulla?

Kuvauspalvelut alkaen 150€

Vuokraa meidän valoisa ja avara studiomme sinun asiakastilaisuutta tai edustustilaisuutta varten.

Studiovuokra Helmivillakon asiakkaille alkaen 50€/krt.

Oletko valmis vaihtamaan isompaa vaihdetta silmään sinun sosiaalisen median avulla? Suunnitellaan yhdessä sinulle pehmeää minimalismia henkivä someilme ja sisältö, joka saa unelma-asiakkaasi houkaisemaan ihastuksesta.

Somepalvelut alkaen 120€


Kiitos !

ERIKA

Hei sinä timanttinen ihminen, ihan mahtavaa että päätit ottaa tämän askeleen eteenpäin! Good for you! Yhdessä voimme saavuttaa unelmasi. Otan sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. Mikäli et saa vastaustani, tarkista roskapostisi tai ota yhteyttä sähköpostilla helmivillakko@helmivillakko.fi

Miksi valitsisit 
minut?

Yksi asia erottaa minut kaiken maailman konsulteista: olen itse kokenut melkein aivan kaiken yrittäjyyteen liittyvän. Olen toiminut työntekijänä, freelancerina, työnantajana, esimiehenä, yrittäjänä, kouluttajana ja luennoitsijana. Tunnen somen, sen mahdollisuudet ja huolellisesti tehdyn brändisuunnittelun hyödyt omakohtaisesti. Tiedostan sen potentiaalin, johon me yrittäjät pystymme, kun rohkeasti ja määrätietoisesti kuljemme kohti päämääräämme.

Tutustu lisää erikaan

2:n työpajan 
mentorointiohjelma rakentaa perustukset brändillesi

Kahden etätyöpajan mentorointiohjelman aikana rakenamme yhdessä yrityksellesi vankat perusteet, joiden päälle sinun on helppo lähteä rakentamaan palvelukokonaisuuksia, yksittäisiä tuotteita ja markkinointisunnitelmaa.

 2:n työpajan mentorointiohjelma sisältää ennakkokysymykset, 2 tunnin etätyöpajaa ja lopullisen yhteenvedon eli kirkkaan vision ja yhteenvedon sinulle brändisi perusteista.

Mentorointipuheluiden aikana voimme mm. rakentaa sinun palvelukokonaisuutesi, miettiä sinun yritykselle sopivat markkinointikeinot, suunnitella sinun yrityksellesi toimiva hinnasto tai ratkaista minkä avulla pääsisit eteenpäin toiminnassasi.

mentorointi-
ohjelma

hakeudu asiakkaakseni

investointisi

2:n työpajan mentorointiohjelman + valmis brändikirja sinun brändistäsi 500€ + alv 24%

Kaipaatko yrityksesi käyttöön räätälöityjä pehmeän minimalistisia lifestylekuvia?

Asiakkaasi eivät halua ostaa 'vain' tuotettasi, vaan he haluavat ostaa palan siitä lifestylesta, jota sinun yrityksesi edustaa.

Jotta saat asiakkaat vakuuttuneeksi, että yrityksesi tosiaan tarjoaa jotain lisäarvoa tuottavaa palvelua tai tuotetta, täytyy sinun osata näyttää tai kertoa se lisäarvo. Kaunista estetiikkaa sisältävät lifestylekuvat herättävät brändisi tarinan eloon ja tekevät siitä helposti lähestyttävän ja samaistuttavan.

Kuvaamme pehmeän minimalistisia, tunnelmallisia ja luonnollisia kuvia ja lyhyitä videoita. Kerro meille tuotteestasi ja palvelustasi ja mietitään yhdessä puhuttelevin kuvauspaketti yrityksesi tarpeisiin.

kysy lisää kuvauksesta

johanna

"Olin pitkään ihaillut Erikan tyylitajua ja käynyt aikaisemmin Erikan ryhmäworkshopeissa. Tämän lisäksi halusin saada myös yksilöllistä opetusta ja käydä ajatusten vaihtoa Erikan kanssa kaksin. Yksityiskoulutuksen jälkeen olo oli erittäin innostunut ja luova"

riina

"Valitsin Helmivillakon yksityiskoulutuksen sillä Erikan tyyli ja innovatiivinen lähestymistapa kiehtoo ."