työskentele kanssani

Saavuta oma unelmasi kukka-alalla

Minun tehtäväni on liikuttaa sinua eteenpäin urallasi

Me kukka-alan tekijät olemme etuoikeutettuja kun saamme työskennellä maailman kauneimmalla kentällä ja meillä on käsissämme maailman kauneimmat materiaalit, mutta silti tarvitsemme ohjausta, linjoja ja raameja kun haluamme luoda nykyaikaisen, menestyvän ja uniikin yrityksen niiden avulla.

Autan sinua löytämään oman visiosi ja rakentamaan kestävän kukkayrityksen, joka toimii Suomessa ja vastaa nykyasiakkaan tarpeisiin. Selkeytän sinun yritystoimintaasi ja hion sinun taitosi vastaamaan sitä unelmien kukka-alan yritystä, joka sinulla on ollut mielessäsi jo kaikkien näiden vuosien ajan. 

Päätehtävänäni on liikuttaa sinua eteenpäin, jotta pystyt saavuttamaan jotain kokonaan omaa ja tunnistettavaa kukkakentällä. 

Syksystä 2022 eteenpäin tarjoan palvelunani yksityisopetusta ja yksilöllisesti räätälöityjä valmennuspaketteja sinulle, joka olet halukas luotsaamaan kestävää, menestyvää ja merkityksellistä kukka-alan yritystä.

palveluni

hakeudu asiakkaakseni

Tavoitteena yritys, josta tunnet iloa ja ylpeyttä joka päivä

Tuntuuko sinusta, että hukut massaan kaikkien suomalaisten kukkakauppojen ja floristien keskelle? Sinulla on sisässäsi taito ja palo, sitä kuuluisaa 'silmää' ja halu toteuttaa kukkien avulla itseäsi, mutta sinusta tuntuu että et saa omaa visiotasi näkyväksi muille tai että et erotu joukosta. Pelkäätkö kilpailua, sitä että kollega nappaa työsi jos teet jotain erilaisesti? Tai jos jätät jotain tekemättä?

On aika karistaa nuo ajatukset pois harteiltasi ja alkaa yhdessä miettimään mikä erottaa sinut muista, miten valjastat oman näkemyksesi liikevaihdoksi ja mitkä ovat ne palvelut, jotka nostavat liiketoimintasi valloittavaksi ja merkittäväksi unelma-asiakkaillesi.

Kaikki tämä taito, tieto ja potentiaali ovat jo sinussa, tarvitset minua vain etsimään ne esille ja selkeyttämään sen sinulle ja asiakkaillesi. Lupaan, että kun työmme on tehty, työskentelet unelmiesi kukkayrityksessä, josta tunnet YLPEYTTÄ ja ILOA joka päivä!

ALOITETAAN TYÖSKENTELY YHDESSÄ JO TÄNÄÄN

Ota yhteyttä

Mitkä ovat sinun vahvuutesi ja miten voit kaupallistaa ne

mm. näissä asioissa minä voin auttaa sinua meidän yhteistyön aikana

Palvele tulevaisuuden asiakasta itsevarmasti

Mitkä ovat yrityksesi arvot ja miten toteutuvat toiminnassasi?

Suomessa ei ole kahta samanlaista kukka-alan yrittäjää, mutta silti meidän yrityksemme näyttävät usein samanlaisilta. Etsitään yhdessä SINUN vahvuutesi ja valjastetaan se osaksi liiketoimintaasi sekä mietitään mitä lisäarvoa juuri SINÄ voit tuoda palveluihisi.

20, 10 tai 5 vuotta sitten opiskellut tekniikat, taidot ja tiedot eivät vastaa tulevaisuuden asiakkaan kysyntää. Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tätä päivää myös kukkakaupassa jo nyt. On aika liikuttaa yrityksesi nykypäivään ja kohti tulevaisuutta.

Paahdat töitä päivästä toiseen ja kauppa käy, mutta siti et koe olevasi yhteydessä omaan yritykseesii. On aika laittaa yrityksesi perustukset kuntoon ja yhdessä selvittää yrityksesi arvot sekä ratkaista mikä on sinun MIKSI.

Selkeästi oma tunnistettava tyyli tuotteissa ja palveluissa

Modernin yrityksen markkinointi & miten markkinoit tuotteitasi houkuttelevasti

Aina löytyy joku, joka tekee työn sinua halvemmalla tai kalliimmalla. Selvitetään yhdessä mikä hinnasto vastaa sinun palvelukokonaisuuttasi ja miten perustelet sen asiakkaallesi ilman että sinun tarvitsee perustella sitä.

Erotu joukosta markkinointisi avulla. Opi miten markkinoit tuotteitasi ja palveluitasi niin, että ne iskevät unelma-asiakkaasi sydämeen. Suunnittelemme yhdessä sinun yrityksellesi houkuttelevan markkinointistrategian, jonka avulla koukutat asiakkaasi.

Hinnasto minttiin - miten hinnoittelet palvelusi järkevästi

Selvitetään yhdessä sinun tunnistettava sidontatyyli ja linjataan se. Treenataan sinut oman tyylisi mestariksi ja sanoitetaan uniikki tyylisi sanoiksi ja valjastetaan se tärkeimmäksi markkinointivaltiksesi. Fiksataan sinun myymälä ja/tai somekanavat erottumaan joukosta ja vastaamaan sinun visiotasi. 

Et ole yksin näiden haasteiden kanssa

Tiedän että sinulla on kiire ja näiden asioiden miettiminen ja muutokset saattavat tuntua jopa epämukavalta, mutta luota minuun. Kun olemme läpikäyneet kaikki haastavimmatkin kysymykset ja toimenpiteet läpi, tulet huomaamaan rakastuneesi yritystoimintaasi uudelleen. Selvitetään yhdessä mitä voisimme tehdä sinun liiketoiminnan hyväksi.

Oletko kenties vasta urasi alkutaipaleella tai ihan lähtöviivalla? Ei haittaa, säästät vuosien epäröinnin kun tartut kiinni näihin haasteisiin jo ensimetreillä. Rakennetaan yhdessä sinulle kestävä yritys alusta alkaen.

varaa maksuton soittoaika

Oletko valmis ottamaan askeleen eteenpäin?

Sini

Olin ollut alalla pari vuotta ja opiskellut yhden lukuvuoden kun osallstuin Erika yksityiskurssille. Tiesin että haluan tehdä kukkasidontaa nykyaikaisesti ja vapaammin kuin mitä virallisessa koulussa opetetaan. Se oli syy miksi hakeuduin Erika kurssille.

Erikan kurssilla oli isoja vaikutuksia minun uraani kukka-alalla.

riina

Sain Erikan kursseilta valtavasti kullanarvoista oppia mm. tekniikoihin, kukkavalintoihin, hinnoitteluun. Itseluottamusta ja varmuutta oman tyylin ja tekemisen löytämiseen. 

Vastaavaa koulutusta, mistä saisin yhtä korkeatasoista opetusta, en ole löytänyt muualta.

jenna

"Kurssin jälkeen fiilis oli todella hyvä, sain luottoa omaan tekemiseen ja huomasin et hei mähän osaan ja oon oikeesti tosi hyvä!"

Mirja

"Yksityisvalmennuksesta sain sen mitä lähdin hakemaan – käytännön vinkkejä, tietoa ja suuntaa."

useiten kysytyt kysymykset  valmennuksesta

01

02

03

04

Missä yksityiset valmennus-koulutukset tapahtuvat

Mitä valmennus maksaa ja kauanko se kestää

Mitä kaikkea valmennus voi sisältää

Miten yhteistyömme toimii

Suunnittelemme valmennuksen sisällön yhdessä ja meidän yhteistyö tapahtuu siellä missä sitä tarvitaan. Voin matkustaa luoksesi, voimme hoitaa tapaamiset etänä tai olet enemmän kuin tervetullut studiolleni Tampereelle.

aloitetaanko yhteistyö heti? bookka puhelu

Jokainen valmennus hinnoitellaan yksilöllisesti, koska meillä kaikilla on erilaiset yritykset, haasteet ja taustat. Räätälöin sinulle tarjouksen yhteistyöstämme ja sen sisällöstä yhteisen soittoajan jälkeen. Valmennus kestää muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen, riippuen kuinka laajasti haluat minun auttavan sinua.

Yhteistyömme voi sisältää ylhäällä mainittuja aihealueita tai sitten jotain ihan muuta sinun yritykseesi ja kukka-alaan liittyvää. Tärkeintä on ratkaista ne haasteet, joita juuri SINUN yritykselläsi on.

Rehellisesti sanottuna yhteistyömme ei tule olemaan sinulle helppoa - tulen jatkuvasti haastamaan sinua, jotta saamme sinun toimintaasi kunnolla muutosta saavuttaaksesi ihanneyrityksesi. Mutta uskon että tulet silti nauttimaan matkastamme, lähdemmehän me yhdessä toteuttamaan SINUN unelmaasi!

Kiitos !

ERIKA

Hei sinä timanttinen ihminen, ihan mahtavaa että päätit ottaa tämän askeleen eteenpäin! Good for you! Yhdessä voimme saavuttaa unelmasi. Otan sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä. Mikäli et saa vastaustani, tarkista roskapostisi tai ota yhteyttä sähköpostilla helmivillakko@helmivillakko.fi

Miksi valitsisit 
minut?

Yksi asia erottaa minut kaiken maailman konsulteista: olen itse kokenut aivan kaiken kukka-alaan liittyvän. Olen toiminut työntekijänä, freelancerina, työnantajana, esimiehenä, yrittäjänä, kouluttajana ja luennoitsijana, joten olen kokenut melkein aivan kaiken mitä tällä alalla vain voi kokea. Tunnen tuotteet, palvelut ja asiakkaat. Ja ennen kaikkea tiedostan sen potentiaalin, johon me pystymme, kun rohkeasti ja määrätietoisesti kuljemme kohti tulevaisuutta.

Tutustu lisää erikaan

3:n viikon mentorointiohjelma ratkaisee nopeimmat haasteesi

Tarjoan myös pienempiä ratkaisuja, kun tarvitset vain sykäyksen eteenpäin tai ratkaisun yhteen kriittisimpään ongelmaasi. Mentorointipuhelupakettini on vastauksesi nopeaan ongelmanratkaisuun. Kolmen viikon mentorointiohjelma, 1 tunnin puhelu viikossa kolmen viikon ajan auttaa sinua avaamaan päällimäiset solmut yritystoiminnassasi.

Mentorointipuheluiden aikana voimme mm. rakentaa sinun palvelukokonaisuutesi, miettiä sinun yritykselle sopivat markkinointikeinot, suunnitella sinun yrityksellesi toimiva hinnasto tai ratkaista minkä avulla pääsisit eteenpäin toiminnassasi.

minun palveluihini kuuluu myös

hakeudu asiakkaakseni

investointisi

3 x 1 tunnin mentorointipuhelu 260€ + alv 24%

Kiinnostaako yksityinen kukkaworkshop sinulle tai tiimillesi?

Yritystoimintasi kukoistaa, mutta kaipaat hiomista tai uutta suuntaa kukkasidonnassasi. Haluat tarjota inspiroivan workshopin täynnä raikkaita ideoita tiimillesi. Tai kenties kerta heitolla sukeltaa tiimisi kanssa modernin kukkasidonnan tekniikoihin ja ekologisempiin sidontatapoihin, tarjota asiakkaillesi uuden ajan kukkasidontaa. Anna minun auttaa sinua! Suunnitellaan yhdessä sinulle yksinään tai koko tiimillesi hyödyllinen, juuri teidän tarpeisiin vastaava workshop. Puoli- tai kokopäivän mittainen workshop voidaan järjestää teidän tiloissanne tai olette tervetulleita Helmivillakon ja Nordic Flower Schoolin studiolle Tampereelle.

tiedustele yksityiskurssia

Yksityisillä kukkakursseillani opetan New Nordic Floral Designin mukaista designfilosifiaa, joka perustuu luovaan ja intuitiiviseen asettelutyyliin. Tutustu lisää New Nordic Floral Designin taustoihin.

johanna

"Olin pitkään ihaillut Erikan tyylitajua kukkien saralla ja käynyt aikaisemmin Erikan ryhmäworkshopeissa. Tämän lisäksi halusin saada myös yksilöllistä opetusta ja käydä ajatusten vaihtoa Erikan kanssa kaksin. Yksityiskoulutuksen jälkeen olo oli erittäin innostunut ja luova"

riina

"Valitsin Helmivillakon yksityiskoulutuksen sillä Erikan tyyli ja innovatiivinen lähestymistapa alaan kiehtoo ."

mia

Floristiopiskelijana halusin löytää enemmän omaa tyyliäni kukkasidonnassa, tehdä siitä luonnonmukaisempaa ja viedä sidontaa ekologisempaan suuntaan.
Sain paljon paitsi inspiraatiota sekä visuaalisia virikkeitä myös käytännön neuvoja oman yritykseni perustamiseen.

Osallistuin Erikan yksityiskurssille, koska tämän tyyppisiä kursseja ei ole vastaavia Suomessa tarjolla.

mitä muita palveluita tarjoan:

01

02

03

04

Moderni kukkakoulu kukka-alan osaajille ja noviiseille

Skandinaaviset hääkukat uniikilla tyylillä

Sesongin mukainen kukkasidonta

Luova studiotila
The Corner Studio

Opiskele modernin kukkakaupan palveluita Nordic Flower Schoolissa Tampereella. Tarjonnastamme löydät kukkaworkshopeja ammattilaisille ja noviiseille

helmivillakon tuotteet

nordic flower school

Suunnittelen ja toteutan kustomoituja hääkukkakokonaisuuksia, jotka edustavat hääparin elämäntyyliä ja arvoja.

hääkukat

Tilauskukkasitomomme toteuttaa sesongin mukaisia asiakastöitä yksityis- ja yritysasiakkaille sekä pop up-kukkamarketia studiollamme.

pyydä tarjousta

Vuokraa meidän inspiroiva ja mukautuva studio kuvausta, workshopia tai pop upia varten! Studiomme sijaitsee Tampereen keskustassa.

the corner studio