1

DIY KUKKAKIMPPU - Helmivillakon e-kirjanen kukkakimpun sidontaan

Helmivillakon toinen e-kurssi, sähköinen opas kukkakimpun sitomiseen on nyt julkaistu! Opi sitomaan kukkakimppu Helmivillakon ohjeiden avulla.

E-kirjasessa kerron sinulle floristien suosimasta spiraalisidonnasta, jonka avulla saat toteutettua kauniita ja ilmavia kimppuja helposti.

KRANSSIKIRJANEN

KRANSSIKIRJANEN, HELMIVILLAKON ENSIMMÄINEN E-KURSSI

Haluaisitko oppia sitomaan kauniita, nykyaikaiseen sisustukseen sopivia, trendikkäitä ja sesonginmukaisia kransseja?

Kaipaatko vinkkejä kranssimateriaalien valintaan tai mietityttääkö sinua minkälaisia työkaluja tarvitset kranssin valmistukseen?

Minä, Helmivillakon Erika opastan sinut kranssinvalmistuksen saloihin tämän e-kirjaseni avulla..

betterme_kuvia-11

Better me - hyvinvointitapahtuma & brunssi 29.2.2020

Better me-brunssi on tapahtuma, jollaista me itse kaivattiin. Rento hyvinvointitapahtuma, jossa ei tarvitse miettiä ketään tai mitään muuta kuin meneillään olevaa hetkeä. Miltä tuntuu, miltä tuoksuu ja mitähän minä haluaisin syödä seuraavaksi.

Kokosimme päivän täyteen mielekästä tekemistä, hyvinvointia edistäviä teemoja ja oman alansa ykkösiä johdattamaan kunkin osa-alueensa saloihin.

TÄYDELLINEN BREIKKI ARJESTA LUVASSA!..

kukkia tampere

Kukkakimppuworkshop 12.2.2020, tampere

Kaikille avoin Helmivillakon kukkakimppukurssi järjestetään keskiviikkoillalla 12.2.2020 klo 18-19.30. Teemana ihanat, naiselliset ja hempeät Ystävänpäivän sävyt ja kukkamateriaalit.

 

Kurssipaikkana toimii viehättävä Valosalonki Tampereen keskustassa. Valosalonki toimii eettisen Store of Hopen show roomina sekä se sisältää ihanteellisen tilan meidän kurssillemme.

 

Kurssin aikana paneudumme kukkakimpun sitomiseen..

Wedding bouquets

Top 4 hääkimput 2019

Hei! Ihanaa alkanutta uutta vuotta!

Mikä onkaan sen parempi tapa aloittaa uusi vuosi kuin muistella mitä kaikkea merkityksellistä tapahtui viime vuonna.

Hääkimput ovat minulle yksi mieluisimmista ja mieleenpainuvimmista asioista työssäni..

joulukukat

Joulu 2019

Upean vuoden 2019 päättävä juhlasesonki on jälleen edessä. Jouluna on ihana koristella koti kauniiksi, nauttia kotoilusta, tunnelmoida ja ennen kaikkea nauttia läheisten seurasta.

Minun onnistuneen joulun resepti on ollut jo vuosia sama; ennakointi ja hyvät suunnitelmat, mutta loppujen lopuksi tunne edellä..

ugne&markus_portraits2-44

Ugné & Markus

Elokuussa 2019 minut kutsuttiin toteuttamaan hääkukitus Wuolteen Kartanolle Hauholle. Kukitus oli idealtaan ainutlaatuinen ja ainutkertainen – kyseessä oli kokonaan ulkoilmahäät al fresco-tyyliin..

1-1

Unelmien kukkakurssi, Helmivillakon Kukkainstallaatioworkshop 20.10.2019

Koko päivän kestävä unelmien kukkakurssi. Muistatko Helmivillakon järjestämät aiemmat kukkaworkshopit, jotka ovat pulppuilleet ihania …