nordic flower school

Opiskele modernin kukkakaupan peruspilareita tehokkaasti

Moderni koulutusstudio kukka-alan osaajille ja sellaisiksi haluaville

Nordic Flower School opettaa inspiroivassa studiotilassaan nykyajan kukkakauppataitoja floristeille ja sellaisiksi haluaville. Nordic Flower Schoolin oppien avulla luotsaat tulevaisuuden kukkakauppapalveluita itsevarmoin ja innostunein ottein. 

Koulutuksissamme keskitymme nykyaikaisiin, ekologisiin kukkasidontatekniikoihin ja materiaalivalinnoissamme nojaamme sesongin mukaisiin kukkalajikkeisiin. Käytämme opetuksessamme mahdollisimman paljon kotimaassa viljeltyjä materiaaleja. Kukkakursseillamme opetamme New Nordic Floral Design -tyylisuunnan mukaista, luovaa ja elollista asettelutyyliä.

Vuoden 2023 kurssikalenterimme sisältää opintoja kukkasidonnan alkeis- ja peruskursseista aina erikoiskukkasidonnan laajempiin osaamisalueisiin. 

Koulutuksemme ovat ryhmäworkshopeja, joihin otamme vain rajallisen määrän osallistujia, jotta voimme opastaa jokaista osallistujaa myös henkilökohtaisesti. Varaa paikkasi avoimiin koulutuksiin NYT!

Helmivillakon moderni kukkakoulutusstudio, Nordic Flower School sijaitsee Tampereella upeassa 1900-luvun alun jugendtalossa Tuomiokirkon ja rautatieaseman läheisyydessä.

nordic flower school

mia

"Osallistuin Helmivillakon yksityiskurssille, koska tämän tyyppisiä kursseja ei ole vastaavia, ainakaan Suomessa, edes tarjolla. Olin floristiopiskelija ja halusin löytää enemmän omaa tyyliäni kukkasidonnassa, tehdä siitä luonnonmukaisempaa ja viedä sidontaa ekologisempaan suuntaan. Sain paljon paitsi inspiraatiota sekä visuaalisia virikkeitä myös käytännön vinkkejä jatkoa varten ja pitäen mielessä oman yritykseni perustamisen."

"Halusin löytää enemmän omaa tyyliäni kukkasidonnassa"

client name

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

"Erika was the best investment I've made in my business!"

client name

"Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo."

Erika was the best investment I've made in my business!

Nykyaikaiset ja rennot kukkakoulutukset Suomessa

Nordic Flower School perustettiin vuonna 2022 siitä syystä, että halusimme tarjota Suomen kukkakentälle moderneja, tehokkaita ja inspiroivia kukkakoulutuksia. Koulutuksemme ovat suunniteltu kukka-alan osaajien ja sellaisiksi haluavien toiveiden osalta.

Opetustyylissämme suosimme henkilökohtaista ja läsnäolevaa ohjausta. Tästä syystä haluamme pitää koulutuksien osallistujamäärät rajallisina, jotta pystymme antamaan jokaiselle osallistujalle tarvittavasti huomiota.

Mikäli haluat oppia tulevaisuuden kukkasidontaa, arvostat ekologisuutta ja vastuullisia arvoja sekä haluat oppia rennossa ja läsnäolevassa ympäristössä olet löytänyt paikkasi.

Tervetuloa oppimaan kanssamme!

missiomme

seuraa nordic flower schoolia instagramissa

Nordic Flower Schoolin workshopit

01

02

03

04

Yksityiset kukkasidontakurssit

Modernin kukkasidonnan perusteet-koulutus

Kukkasidonnan alkeiskurssi 24.5.2023

Äitienpäiväviikon workshopit
9. & 10.5.

Toteutamme yksityisiä kukkasidontakursseja tilauksesta. Kurssit soveltuvat parhaiten 4-10 hengen ryhmille.
Kerää ystävät yhteen tai järjestä luova tauko työporukalle meidän inspiroivassa kukkastudiossa!

opi kanssamme

Tutustu lisää

Järjestimme tammikuussa 2023 viikon mittaisen intensiivisen kukkakoulutuksen Modernin kukkasidonnan perusteet studiollamme Tampereella.
Tutustu kurssimme tunnelmiin täältä:

tunnelmia kurssilta

Ihana päivä täynnä kukkia! Kokopäivän mittainen kukkasidonnan alkeiskurssi keskiviikkona 24.5.2023 klo 10-15. Opi kukkakimpun ja kukka-asetelman tekniikat tehokkaasti yhden päivän aikana!

tutustu lisää

Äitienpäiväviikon workshopit löytyvät nyt verkkokaupastamme! Tule yhdessä äidin tai pikkutyypin kanssa taiteilemaan ihanat äitienpäiväkukat teille.

mini & minä /
mama & minä

rento, luova, inspiroiva

Etsitkö jotain uniikkia vain sinulle?

Helmivillakon 1:1 kahdenkeskeiset workshopit kustomoidaan yhdelle henkilölle, vain sinulle, ja workshopin sisältö voi olla mitä tahansa kukka-alaan liittyvää.

minulle kiitos!