mitä me edustamme

Skandinaavinen ja ilmava new nordic floral design

Luonnollisia, elollisia kukkatöitä, joista et saa katsettaasi irti

New Nordic Floral designin estetiikka nojaa skandinaaviseen yksinkertaisuuteen ja luonnon elollisuuteen. Toteutamme ja opetamme tämän avulla luonnollista ja intuitiivista lähestymistapaa kukkasidontaan. Tapaa, joka antaa mahdollisimman paljon tilaa luovuudelle ja kunnioittaa kukan elollisuutta. Emme halua vääntää kukkia epäluonnollisiin muotoihin ja struktuureihin tai pakottaa symmetriaan vaan pyrimme kaikessa kunnioittamaan kukkien todellista luontoa; jokainen kukka on uniikki luonnon mestariteos, joka ansaitsee tulla nähdyksi.

Helmivillakon ja Nordic Flower Schoolin luomuksissa tai opetuksessa ei käytetä epäorgaanisia rakenteita vaan kukat asettuvat niiden luontaisen kaarevuuden mukaisesti.

tyylimme
ydin

designimme perusteet

seuraava

edellinen

tutustu tyyliin

New Nordic Floral Designin tyylinäytteitä

Opi New Nordic Floral Designin salat

Haluaisitko tietää lisää designfilosiastamme ja oppia sitomaan New Nordic Floral Design tyylisuuntauksen mukaisia moderneja kukkatöitä?
Helmivillakko tarjoaa räätälöityjä, yksityisiä kukkakoulutuksia, joiden aikana pääset sukeltamaan designimme ytimeen.

opi nnfd:n salat

tiedustele yksityiskurssia

helmivillakon hääasiakas

"OIen edelleen häkeltynyt, miten upeita kaikki kukat olivat! Ei riitä, että itse kukat olivat juuri sellaisia mitä olin haaveillut, mutta se tapa, jolla olit suunnitellut ja rakentanut eri asetelmat oli jotain ihan käsittämättömän upeaa! "

client name

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

"Erika was the best investment I've made in my business!"

client name

"Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo."

Erika was the best investment I've made in my business!

Etsitkö hääfloristia?

Hellmivillakko toteuttaa New Nordic Floral Design-tyylisuunnan mukaisia raikkaita ja moderneja hääkukkakokonaisuuksia.

tutustu lisää