modernin kukkasidonnan perusteet

Tehokas ja inspiroiva startti kukka-alalle.

Modernin kukkasidonnan perusteet järjestettiin Tampereella alkuvuodesta 2023

Tammikuussa 2023 järjestettiin Nordic Flower Shcoolin Modernin kukkasidonnan perusteet-koulutus. Koulutus keskittyi viiden päivän ajan niihin tietoihin ja taitoihin, joita tarvitaan nykyaikaisen kukka-alan pyörittämisessä.

kukkakoulutus

kukkien käsittely, varastointi ja hankita
kukkakimpputekniikka
kukka-asetelmatekniikat |  kranssisidonnan eri variaatiot 
hinnoittelu | markkinointi | erikoistuminen

kukkien käsittely, hankinta ja varastointi

kukkakimpputekniikka

kukka-asetelmatekniikat

kranssinsidonta ja sen eri variaatiot

hinnoittelu

markkinointi

erikoistuminen

modernin kukkasidonnan perusteet koulutus sisälsi mm:

seuraava

edellinen

kuvagalleria
kurssista

Kuvia Modernin kukkasidonnan perusteet koulutuksesta 01/23

"Tehokas lyhytkurssi ihanan inspiroivassa studiotilassa"

Tammikuussa 2023 kokoonnuimme innostuineiden opiskelijoiden kanssa opettelemaan modernin kukkasidonnan perusteita viiden päivän ajaksi.
Aloitimme koulutuksen tutustumalla toisiimme, kerroimme kaikki omat taustamme miten olimme päätyneet/olemme päätymässä kukka-alalle. Oli hienoa huomata miten erilaisista taustoista, tarinoista ja ammateista meidän ryhmä koostui!

Ensimmäisenä päivänä kertasimme kukkasidonnan käytännönasioita, kuten esimerkiksi mistä ja miten hankkia materiaaleja, miten ne käsitellään, missä niitä säilytetään ja miten niitä jatkojalostetaan.

Seuraavana päivänä pääsimmekin jo kimpputekniikan pariin. Aamupäivän harjoittelimme floristien käyttämää spiraali- eli kierretekniikkaa ja iltapäivällä sidoimme kukkakimppuja hyödyntäen tätä tekniikkaa. Kierretekniikka auttaa luomaan ilmavia, näyttäviä ja kustannustehokkaita kukkakimppuja.

Seuraava aiheemme oli kukka-asetelmat ja sen erilaiset, ekologisemmat tekniikat. Koulutuksessa keskityimme vain uusiokäyttöön sopiviin tekniikoihin. Nämä tekniikat antavat sitojalle tilaa ja mahdollisuuksia olla todella luova ja päästä materiaalit valloilleen!

Kranssinsidonnan eri variaatioihin tutustuimme aidoista kukista sidotun pääseppeleen avulla sekä luonnonmateriaaleista sidotun 'villin' ovikranssin avulla.

Oli ihanaa huomata miten kaikki opiskelijat sitoivat aivan erilaiset, omannäköiset työt vaikka materiaalit joka työhön meillä oli lähes sama. Erikoistuminen ja persoonallisuuden korostaminen oli myös meidän viimeisen päivän aiheena. Keskityimme viimeisenä kurssipäivänä yrityksen ja oman kädenjälkensä brändäykseen, siihen miten erikoistuminen on tänä päivänä avainasemassa siihen, että pystyy luomaan kestävän ja menestyvän yritystoiminnan itselleen.

Lue tästä vielä opiskelijoiden kokemuksia koulutuksesta:

laura

"Tämä vastasi juurikin sitä mitä tarvitsin!
Ei pitkää opiskelua, vaan tehokas lyhytkurssi ihanan inspiroivassa ja kaunissa studiotilassa samanhenkisten tyyppien kanssa!"

ansku

"Oli tosi ihana ja hyödyllinen koulutus, oisin voinut pidempäänkin olla kurssilla!! :)

merja

"Ennen kukkakauppa oli kukkakauppa ilman ”persoonaa”. Nyt ajatuksissani on kauppa, jolla on sielu. Se sielu ja persoona on rakenteilla ja pala kerrallaan eteenpäin. Nyt ehkä uskallan ottaa isommin sen suuntaisia askeleita tulevaisuuteen, mihin haluan liikettäni luotsata

merja

"Sain itseluottamusta luoda mieleisiäni luomuksia määrätietoisesti."

Haluaisitko tulla oppimaan meidän kanssa?

modernit kukkakoulutukset

Kiinnostaisiko sinua tulla opiskelemaan Nordic Flower Schoolin ja Helmivillakon oppiin Modernin kukkasidonnan perusteita? Pystymme mahdollisuuksien mukaan järjestämään uuden perusteet-koulutuksen loppukeväällä/alkusyksystä 2023.

Laita minulle viestiä jos olet kiinnostunut koulutuksesta ja voit ehdottaa samalla sinulle sopivaa ajankohtaa!

ota yhteyttä

Kaipaatko yksilöllisempää ohjausta?

Haluaisitko saada yksilöllisempää ja määrätietoista opastusta kukkaurallesi?
Tutustu Helmivillakon mentorointipalveluihin ja lähdetään yhdessä rakentamaan SINUN unelmaasi eteenpäin.

lue lisää