HELMIVILLAKON KUKKAWORKSHOPIT & KUKKA-ALAN KOULUTUKSET

YKSITYISET KUKKAKURSSIT

Yksityiset kukkakurssit räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Haluaisitko oppia kukkasidonnan alkeita tai syventää ammattitaitoasi? Helmivillakko tarjoaa kukkakoulutuksia sekä kukka-alan ammattilaisille että noviiseille.

Kirjoita minulle muutama rivi minkälaista koulutusta etsit itsellesi, työntekijöillesi tai yhteisöllesi ja räätälöin sinulle kurssitarjouksen. Lähetä viestisi sähköpostilla osoitteeseen helmivillakko(a)helmivillakko.fi. Tampereen ulkopuolisiin koulutuksiin lisätään matkakulut.

Koulutan kukka-alalla ammattilaisia etenemään eteenpäin modernin kukkasidonnan saralla sekä mentoroin alan yrittäjiä saavuttamaan nykyaikaisen ja kannattavan liiketoiminnan. Koulutan myös alan amatöörejä, jotka haluavat tutustua kukkasidonnan perusteisiin ja oppia ammattilaisten käyttämiä tekniikoita.

 

FLORAL BASICS

Floral Basics
Kukkasidonnan peruskurssi

FLORAL BASICS(2)

Floral luxury & business
syventävä hää- ja yrityskurssi

FLORAL BASICS(1)

Floral Classes with Friends Ystäväkurssi

AVOIMET RYHMÄKURSSIT

 

Järjestän kaikille avoimia ryhmäworkshopeja muutaman kerran vuodessa.

Workshopien materiaalit, kurssirungot ja sisällöt sekä kukkareseptit laadin aina yksilöllisesti jokaista kurssia varten. Aloitan kurssin suunnittelun aina inspiroitumalla workshopin miljööstä ja tulevasta vuodenajasta.

Ryhmäworkshopien kukka- ja materiaalireseptit ovat laadittu Helmivillakon luonnolliselle ja harmoniselle tyylille uskollisesti, luoden koko kurssista visuaalisen elämyksen osallistujille.

Pyrin myös kurssitoiminnassani ekologisuuteen ja kestävän kehityksen tukemiseen, tämän vuoksi suosimme kukkakursseillani nykyaikaista #nofoam kukkasidontatekniikkaa, jossa käytämme perinteisen kukkasienen sijaan uusiokäytettäviä metalliverkko- ja kukkasiilitekniikoita.

Asettelutyylinä workshopeissa suosin ja opetan modernia ja luonnollista asettelua, jossa luovuus on pääosassa ja jokaisella kukalla on tilaa hengittää. Materiaaleiksi valitsen vuodenajan kausikukkia murretuissa sävyissä.

Workshopeihini on ennakkoilmoittautuminen sekä niihin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia.

Osallistujapaikat täytetään aina ilmoittautuisjärjestyksessä.

Mikäli haluat ensimmäisten joukossa tiedon tulevista workshopeista, voit liittyä uutiskirjeeni tilaajaksi etusivun lomakkeen avulla.

Tulevat ryhmäkurssit:

Kukkasidonnan alkeet  syksyllä 2022 (lisätiedot tulossa myöhemmin)

HALUAISITKO HARJOITELLA KUKKASIDONTAA ITSENÄISESTI?

Tutustu sisaryrityksemme, Local Floristin verkkokauppaan ja tilaa itsellesi tarvikkeet harjoittelua varten kotiisi!

Sivun kuvat: Susanna Nordvall/Nordstories