Petra Veikkola Photography

Petra Veikkola Photography

KUKKAWORKSHOPIT & KUKKA-ALAN KOULUTUKSET

HELMIVILLAKON KUKKAKOULUTUKSET JA KUKKABUFFA

Yksityiset kukkakoulutukset
Kaikille avoimet ryhmäkurssit
Tilauskurssit ryhmille

Kukkabuffa
+ Tulossa pian: kukkasidonnan e-kurssit!

YKSITYISET KUKKAKURSSIT

Lanseerasin yksityiset, vain yhdelle hengelle räätälöidyt kukkakurssit alkuvuodesta 2019. Halusin vastata asiakkaitteni haluun oppia syvemmin ja henkilökohtaisemmin kukkasidonnasta ja kukkakaupan rakenteesta.

Opetus näillä kursseilla on todella henkilökohtaista, sillä kurssi järjestetään aina yhdelle henkilölle kerrallaan.

Valittavanasi on kolme eri kurssivaihtoehtoa oman tasosi ja tarpeidesi mukaan.

Floral Basics-peruskurssi  sisältää kukkasidonnan perusoppeja ja kukkasidontatekniikat omaa työskentelyä varten. Basics-kurssi on tarkoitettu kukka-alan aloittelijoille ja harrastelijoille. Floral Business-kurssi keskittyy kukka-alan yrityksen perustamiseen tai jo olevassa olevan  yrityksen kannattavaan pyörittämiseen, markkinointiin ja brändäykseen. Tämä kurssi on tarkoitettu alan yrittäjille, freelancereille ja sellaisiksi aikoville. Floral Luxury-hääkukkakurssi on tarkoitettu alan perustiedot ja -taidot omaavalle yrittäjälle, työntekijälle, opiskelijalle tai freelancerille. Luxury-kurssi kattaa modernin hääkukkasidonnan perusteet ja asettelutavat.

Tällä hetkellä vapaita kurssipäiviä kaikille kolmelle kurssille löytyy tammikuusta 2020 eteenpäin.

Tutustu alla olevien linkkien kautta kurssien ohjelmaan ja sisältöön:

Helmivillakko-kurssi-BASICS

Floral Basics
Kukkasidonnan peruskurssi

Helmivillakko-kurssi-BUSINESS

Floral Business
Kukka-alan yrityskurssi

Helmivillakko-kurssi-LUXURY

Floral luxury
Hääkukkakurssi

KAIKILLE AVOIMET RYHMÄKURSSIT

Petra Veikkola Photography

Järjestän kaikille avoimia ryhmäworkshopeja muutaman kerran vuodessa.

Workshopiin osallistuminen ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta kukkasidonnasta. Vaativimmissa kursseissa (esimerkiksi installaatioworkshopeissa) kukkien käsittelytaidoista on hyötyä, mutta tasovaatimusta kursseilleni ei ole.

Workshopien materiaalit, kurssirungot ja sisällöt sekä kukkareseptit laadin aina yksilöllisesti jokaista kurssia varten. Aloitan kurssin suunnittelun aina inspiroitumalla workshopin miljööstä ja tulevasta vuodenajasta.

Ryhmäworkshopien kukka- ja materiaalireseptit ovat laadittu Helmivillakon luonnolliselle ja harmoniselle tyylille uskollisesti, luoden koko kurssista visuaalisen elämyksen osallistujille.

Pyrin myös kurssitoiminnassani ekologisuuteen ja kestävän kehityksen tukemiseen, tämän vuoksi suosimme kukkakursseillani nykyaikaista #nofoam kukkasidontatekniikkaa, jossa käytämme perinteisen kukkasienen sijaan uusiokäytettäviä metalliverkko- ja kukkasiilitekniikoita.

Asettelutyylinä workshopeissa suosin ja opetan boheemia ja luonnollista asettelua, jossa luovuus on pääosassa. Materiaaleiksi valitsen vuodenajan kausikukkia murretuissa sävyissä.

Workshopeihini on ennakkoilmoittautuminen sekä niihin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia. Osallistujapaikat täytetään aina ilmoittautuisjärjestyksessä.

Mikäli haluat ensimmäisten joukossa tiedon tulevista workshopeista, voit liittyä uutiskirjeeni tilaajaksi etusivun lomakkeen avulla.

Tervetuloa oppimaan kukkasidontaa kanssani!

Tulevat kaikille avoimet ryhmäworkshopit:

Lisätietoja keväällä 2020

TILAUSKURSSIT RYHMILLE

Järjestän kukkasidontakursseja ryhmille myös tilauksesta.

Tilauskurssit järjestän sinun ja ryhmäsi toiveiden mukaisesti. Päätoimialueeni on Pirkanmaa, mutta olen valmiina matkustamaan kurssipaikalle myös Pirkanmaan ulkopuolelle. Tilauskurssit ovat sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Kukkakurssin voi tilata esimerkiksi yrityksen virkistyspäivään tai yksityiseen illanviettoon, kuten esimerkiksi polttariseurueelle.

Workshopien materiaalit, kurssirungot ja sisällöt sekä kukkareseptit laadin aina yksilöllisesti jokaista kurssia varten. Aloitan kurssin suunnittelun teidän tarinanne pohjalta ja mietin minkä tyylinen sisältö soveltuisi teidän seurueelle parhaiten.

Ryhmien kukkasidontakursseissa käytämme a´la carte-hinnoittelua kurssin koon, keston ja aiheen mukaan.

Aiheeksi voi halutessaan valita esimerkiksi kukkakimpun, -asetelman kranssin tai pääseppeleen. Tilauskurssit eivät vaadi osallistujiltaan aiempaa kukkasidontakokemusta, sillä opetustyylini soveltuu kaikille.

Pyrin myös tilauskursseillani ekologisuuteen ja kestävän kehityksen tukemiseen, tämän vuoksi suosimme kukkakursseillani nykyaikaista #nofoam kukkasidontatekniikkaa, jossa käytämme perinteisen kukkasienen sijaan uusiokäytettäviä metalliverkko- ja kukkasiilitekniikoita.

Jokaisella tilauskurssillani kaikki materiaalit ja opetus sisältyvät kurssihintaan. Tuotan kurssille materiaalit sekä tuon tullessani asiaankuuluvat työvälineet osallistujien käyttöön illan ajaksi.

Tilauskurssien minimihinta alkaen 450€, sisältää matkakulut Tampereen alueella. Kurssit hinnoitellaan osallistujamäärän mukaan. Tilauskursseille minimitilausaika on kolme viikkoa. Helpoimmiten kalenteristani löytyy vapaita aikoja kursseille arki-iltoina.

Ota yhteyttä helmivillakko@helmivillakko.fi ja suunnitellaan yhdessä sinulle ja seurueellesi ihana workshop! Kerrothan viestissäsi muutamalla sanalla teidän seurueesta, osallistujamäärästä ja tilasta. Mikäli sinulla ei ole valmiina tilaa käytettävissäsi voin lämpimästi suositella muutamaa toimivaa ja tunnelmallista kurssitilaa Tampereen alueelta.

Odotan innolla yhteydenottoanne!

Spice and Dice Photography

KUKKABUFFA

Tutustu uuteen Kukkabuffa-palveluuni täältä.

TULOSSA: KUKKASIDONNAN E-KURSSIT

Lisätiedot tulossa pian!