HELMIVILLAKON KUKKAWORKSHOPIT & KUKKA-ALAN KOULUTUKSET

YKSITYISET KUKKAKURSSIT

Lanseerasin yksityiset, vain yhdelle hengelle räätälöidyt kukkakurssit alkuvuodesta 2019. Halusin vastata asiakkaitteni haluun oppia syvemmin ja henkilökohtaisemmin kukkasidonnasta ja kukka-alan yrityksen rakenteesta.

Opetus näillä kursseilla on todella henkilökohtaista, sillä kurssi järjestetään aina yhdelle henkilölle kerrallaan, poikkeuksena Ystäväkurssi, joka järjestetään kahdelle, kolmelle tai neljälle hengelle kerrallaan.

Valittavanasi on kolme eri kurssivaihtoehtoa oman tasosi ja tarpeidesi mukaan.

Floral Basics-peruskurssi  sisältää kukkasidonnan perusoppeja ja kukkasidontatekniikat omaa työskentelyä varten. Basics-kurssi on tarkoitettu kukka-alan aloittelijoille ja harrastelijoille. 2-päiväinen Floral Luxury & Business-kurssi kattaa nykyaikaisen hääkukkasidonnan taidot sekä keskittyy kukka-alan yrityksen perustamiseen tai jo olevassa olevan  yrityksen brändäykseen. Tämä kurssi on tarkoitettu alan yrittäjille, freelancereille ja sellaisiksi aikoville. Mikäli haluat räätälöidyn kurssipaketin, joka sisältää sinulle hyödyllisimmät osa-alueet, ota yhteyttä sähköpostilla helmivillakko@helmivillakko.fi ja kustomoidaan yhdessä sinulle sopiva kukkakoulutus. Suosittuna yhdistelmänä on toiminut esimerkiksi Floral Basics + Wedding Flowers yhdistelmä.

Uutuutena kurssitarjonnassani on Floral Classes with Friends – Ystäväkurssi, joka järjestetään sinun ystäväporukallesi. 2:n – 4:n hengen ystäväporukan kesken järjestettävä intensiivinen kukka-asetelmakurssi.

Vapaita kurssipäiviä marraskuusta 2021 eteenpäin.

Tutustu alla olevien linkkien kautta kurssien ohjelmaan ja sisältöön:

FLORAL BASICS

Floral Basics
Kukkasidonnan peruskurssi

FLORAL BASICS(2)

Floral luxury & business
syventävä hää- ja yrityskurssi

FLORAL BASICS(1)

Floral Classes with Friends Ystäväkurssi

KAIKILLE AVOIMET RYHMÄKURSSIT

Järjestän kaikille avoimia ryhmäworkshopeja muutaman kerran vuodessa.

Workshopiin osallistuminen ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta kukkasidonnasta. Vaativimmissa kursseissa (esimerkiksi installaatioworkshopeissa) kukkien käsittelytaidoista on hyötyä, mutta tasovaatimusta kursseilleni ei ole.

Workshopien materiaalit, kurssirungot ja sisällöt sekä kukkareseptit laadin aina yksilöllisesti jokaista kurssia varten. Aloitan kurssin suunnittelun aina inspiroitumalla workshopin miljööstä ja tulevasta vuodenajasta.

Ryhmäworkshopien kukka- ja materiaalireseptit ovat laadittu Helmivillakon luonnolliselle ja harmoniselle tyylille uskollisesti, luoden koko kurssista visuaalisen elämyksen osallistujille.

Pyrin myös kurssitoiminnassani ekologisuuteen ja kestävän kehityksen tukemiseen, tämän vuoksi suosimme kukkakursseillani nykyaikaista #nofoam kukkasidontatekniikkaa, jossa käytämme perinteisen kukkasienen sijaan uusiokäytettäviä metalliverkko- ja kukkasiilitekniikoita.

Asettelutyylinä workshopeissa suosin ja opetan boheemia ja luonnollista asettelua, jossa luovuus on pääosassa. Materiaaleiksi valitsen vuodenajan kausikukkia murretuissa sävyissä.

Workshopeihini on ennakkoilmoittautuminen sekä niihin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia. Osallistujapaikat täytetään aina ilmoittautuisjärjestyksessä.

Mikäli haluat ensimmäisten joukossa tiedon tulevista workshopeista, voit liittyä uutiskirjeeni tilaajaksi etusivun lomakkeen avulla.

Tervetuloa oppimaan kukkasidontaa kanssani!

Tulevat kaikille avoimet ryhmäworkshopit:

Tauolla 2021.

KUKKASIDONNAN E-KURSSIT

Sivun kuvat: Susanna Nordvall/Nordstories