Kukkakauppa

Palkittu kukkakauppa Tampereella*

Pieni, mutta tunnelmallinen kukkakauppamme sijaitsee Tampereen keskustassa, noin 200 metriä rautieasemalta Tullintorin kauppakeskuksessa.  Valikoimastamme löydät huolella valikoidut leikkokukat, ammattitaidolla sidotut kukkakimput sekä kauden ruukkukasvit. Tyylimme avainsanoja ovat maanläheinen ja luonnollinen, sekä lähellä sydäntämme ovat runsaat, puutarhamaiset, aavistuksen boheemit ja vintage-henkiset kukkasidonnat. Toimialueenamme on Tampere, mutta toimitamme kukkia tilaisuuksiin koko Suomen laajuisesti sopimuksen mukaan.

Kauttamme hoidat myös kukkalähetykset Tampereelle ja lähikuntiin. Toimitusmaksu Tampereelle (ei sisällä Sorila/Teisko, Kämmenniemi, Terälahti) 12,90e sekä naapurikuntiin 23,90e. Pikatoimitukset (toimitus perillä kahden tunnin kuluttua tilauksesta) Tampereelle 23,90e ja naapurikuntiin 46,90e.

Asiakkaisiimme lukeutuvat sekä yksityis- että yritysasiakkaat. Yritysasiakkaille laskutusmahdollisuus, myös verkkolaskutus onnistuu.

Kukkakauppa Helmivillakko Floral Design, Tullintorin Kauppakeskus 1 kerros, Tullikatu 6, 33100 Tampere

Aukioloaikamme:

ma-ti 10-17, to-pe 10-17, la 10-14 + muina aikoina sopimuksen mukaan.

puh. +358 40 192 4862 / sähköposti: helmivillakko@helmivillakko.fi

Tervetuloa tutustumaan!

*) Vuoden Hääyritys 2015-äänestyksen voittaja kategoriassa ’Kukat’.

//

You can find our contemporary flower studio in the city center of Tampere, Finland. Our studio is filled with curated collection of cut flowers and seasonal plants and pots.

Welcome!

Kuvat: Petra Veikkola Photography

VHY2015_Kukat