Helmivillakon Kukkabuffa

Petra Veikkola Photography

 

Helmivillakko lanseerasi syksyllä 2019 uuden palvelukonseptin; Kukkabuffan!

Haluaisitko liittää kauniin ja houkuttelevan kukkabuffetin tilaisuuteesi? Tosin sanoen tilata kukkakaupan keskelle asiakastilaisuuttasi?

Nyt se on mahdollista. Helmivillakon Kukkabuffa soveltuu täydellisesti esimerkiksi kanta-asiakasillan hemmotteluksi, uuden tuotelanseerauksen tueksi tai lahjaksi sinulle tärkeille ihmisille ja tilaisuuteesi osallistujille.

Mistä on kyse: Helmivillakko rakentaa tilaisuuteesi kauniin kukkabuffan, josta sinun asiakkaasi saavat vapaasti valita itselleen mieleisen kukkakimpun. Tulen paikan päälle juhlatilaisuuteesi sesongin mukaisten kukkien kanssa ja rakennan niistä näyttävän esillepanon. Valitsen kukkabuffan materiaalit asiakkaan toiveiden mukaisesti (huomioiden esimerkiksi sinun yrityksesi brändivärit). Sidon jokaiselle osallistujalle  kukkakimpun ja pakkaan sen kauniisti matkaan mukaan.

Palvelu on laadukas ja ajanmukainen vaihtoehto perinteisille yrityslahjoille tai juomabaareille.

Kukkabuffetin hinta määritellään tilaisuuden osallistujamäärän ja kukkakimpun koon mukaan. Kukkabuffa alkaen 500€ (alv. 0%)

Haluatko kuulla lisää ja pyytää tarjouksen tilaisuuttasi varten?

Ota yhteyttä sähköpostilla (helmivillakko@helmivillakko.fi) tai infosivun yhteydenottolomakkeen avulla.

Kerrothan viestissäsi muutamalla sanalla kuinka isosta tilaisuudesta on kyse sekä tilaisuuden kohderyhmästä ja sijainnista.