Helmivillakon Kranssikirjanen
Opi sitomaan trendikäs kranssi floristin oppien avulla
Näin sidot kranssin itse
E-kirjasen avulla näytän vaihe vaiheelta miten sidot kauniita kransseja.
E-kirja Kranssikirjanen 22,90€
Lataa digitaalinen e-kirjanen omalle koneellesi ja opi omaa tahtiasi.
Previous
Next

HELMIVILLAKON ENSIMMÄINEN E-KURSSI ON TÄÄLLÄ!

Helmivillakko innolla esittää ensimmäisen e-kurssimme: Kranssikirjanen – Floristin vinkit kranssin sidontaan.

Haluaisitko oppia sitomaan kauniita, nykyaikaiseen sisustukseen sopivia, trendikkäitä ja sesonginmukaisia kransseja?

Kaipaatko vinkkejä kranssimateriaalien valintaan tai mietityttääkö sinua minkälaisia työkaluja tarvitset kranssin valmistukseen?

Minä, Helmivillakon Erika opastan sinut kranssinvalmistuksen saloihin tämän e-kirjaseni tai toisin sanoen sähköisen oppaani avulla. Kranssikirjasessa käyn vaihe vaiheelta läpi miten sidot pyöreän ja runsaan kranssin. Lisäksi annan vinkkejä mm. materiaalien valintaan sekä ulko- että sisäkransseihin sopivista materiaaleista sekä kranssien säilyttämisestä.

Mikäli haluat oppia jotain uutta, harjoittaa omaa luovuuttasi tai fiilistellä käsitöiden parissa, tämä 22-sivuinen e-kirjanen on sinua varten!

Digitaalisen e-kirjasen hinta 22,90€ (sis. alv 24%)

Tilaa oma e-kirjanen alla olevan lomakkeen avulla. Lähetämme sinulle maksuohjeet vastausviestinä. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi lähetämme sinulle sähköpostiisi latauslinkin, jonka avulla voit ladata e-kirjasen itsellesi omalle laitteellesi. Voit ladata kirjasen yhden kerran linkin avulla.

Lue Kranssikirjasta omaan tahtiisi. Kun olet ladannut sen laitteellesi, säilyy se siellä ikuisesti ja voit aina tarpeen tullen palata kirjasen pariin.

Tervetuloa kukkasidonnan kiehtovaan maailmaan!

 

Helmivillakon Kranssikirjasen on kirjoittanut floristi Erika Välimäki (Helmivillakko) ja kuvannut valokuvaaja Petra Veikkola.

kranssikurssi

Tilaa e-kurssi, Helmivillakon Kranssikirjanen tästä. Lähetämme sinulle vastauksena maksuohjeet, joiden avulla lunastat digitaalisen Kranssikirjasen itsellesi.

Tilauksen hinta 22,90€.

Kiitos tilauksestasi!