Kaikille avoimet ryhmäkurssit

Järjestämme kaikille avoimia ryhmäkursseja muutaman vuodessa. Kursseille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta kukkasidonnasta. Kurssien materiaalit, kurssirungot ja sisällöt sekä kukkareseptit laadimme aina yksilöllisesti jokaista kurssia varten. 

Ryhmäkurssi kukka- ja materiaalireseptit ovat laadittu Helmivillakon luonnolliselle ja harmoniselle tyylille uskollisesti, luoden koko kurssista visuaalisen elämyksen. Pyrimme toiminnassamme ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen, tämän vuoksi suosimme kukkakursseillamme #nofoam kukkasidontatekniikkaa, jossa käytämme perinteisen kukkasienen sijaan uusiokäytettäviä metalliverkko- ja kukkasiilitekniikoita. Asettelutyylinä suosimme boheemia ja vapaata asettelua, sekä materiaaleiksi valitsemme mielellämme vuodenajanmukaisia kausikukkia haaleissa ja murretuissa sävyissä. 

Ryhmäkursseille mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia. Kurssipaikat täytetään ilmoittautuisjärjestyksessä.
Mikäli haluat ensimmäisten joukossa tiedon seuraavasta kurssista voit liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Lähetä meille sähköpostia (helmivillakko(a)helmivillakko.fi) ja kerro toiveistasi liittyä postituslistallemme! 

Tulevat kaikille avoimet kukkakurssit: 3.10.2019 Kukkakimppuworkshop, iltakurssi, Tampere. Loppuunmyyty 20.10.2019 Kukkainstallaatiokurssi, koko päivän kestävä kurssi, sisältää illallisen, Tampere.
Ilmoittautuminen käynnissä