Helmivillakon ryhmäworkshopit 2022

Helmivillakon kaikille avoimet ryhmäworkshopit 2022 ovat nyt julkaistu!

Järjestämme huhtikuussa 2022 neljä kukkakimppuworkshopia 23.-24.4.2022. Kurssit tulevat olemaan tämän kevään ja kesän ainoat kaikilla avoimet ryhmäkurssit, joten jos haluat viettää ihanan elämyksen kukkasidonnan parissa tämä on tilaisuutesi!

Helmivillakon Kukkaworkshopit Kauppakeskus Ratinassa. Tällä kertaa luovan kurssin aiheena on kevätkimpun sitominen. Helmivillakon järjestämän kurssin aikana osallistujat pääsevät harjoittelemaan kukkasidonnan taitoja. Kurssin kukkaresepti tulee koostumaan erilaisista kevätkauden kukista ja kurssin lopuksi saat tieysti viedä oman kimppusi kotiin.Kurssi on avoin kaikille ja osallistumispaikkasi voit lunastaa Local Floristin verkkokaupan kautta. Voit osallistua kurssille yksin tai ystäväsi kanssa eikä sinulta vaadita aiempaa kokemusta kukkasidonnasta.

Kevätkukkaworkshopit järjestetään Kauppakeskus Ratinassa Tampereella lauantaina 23.4. ja sunnuntaina 24.4. Järjestämme kursseja yhteensä neljänä eri kellonaikana, jotta jokainen halukas mahtuisi mukaan. Kurssit ovat lauantaina klo 10 ja 14 sekä sunnuntaina klo 12 ja 15. Kurssitilanamme toimii valoisa tila kauppakeskuksen 3:ssa kerroksessa, Robert’s Coffeen vieressä.

Kurssin kesto: 1,5 h.

Kurssin hinta: 55€ sis. opetuksen, materiaalit, ammattilaisen työvälineet käyttöösi kurssin ajaksi, valmiin työn kotiin vietäväksi.

Lunasta paikkasi täältä: https://www.localflorist.fi/tuote-osasto/kukkaworkshopit/

Toivottavasti tavataan taas Ratinassa! Miten ihanaa päästä taas kukkasidontakursseille parin vuoden odotuksen jälkeen!

Xx Erika