Helmivillakon Joulu 2019

Upean vuoden 2019 päättävä juhlasesonki on jälleen edessä. Jouluna on ihana koristella koti kauniiksi, nauttia kotoilusta, tunnelmoida ja ennen kaikkea nauttia läheisten seurasta.

Minun onnistuneen joulun resepti on ollut jo vuosia sama; ennakointi ja hyvät suunnitelmat, mutta loppujen lopuksi tunne edellä. Tykkään hoitaa pienokaisten lahjat jo viikkoja ennen joulua, hypistellä ja paketoida ne, salaa tietysti sen jälkeen kun he ovat jo menneet nukkumaan. Visualistina kaunis paketointi on minulle melkein yhtä tärkeää kuin itse sisältö.

Joulun tärkein pointti meillä ei ole lahjat vaan sen tunnelma ja yhdessä vietetty aika. En halua hankkia muiden(kaan) kotiin turhia tavaroita, vaan panostan mielummin henkilökohtaisiin ja ajatuksella tehtyihin lahjahankintoihin. Lasten kummeille sidon ovikranssit, omille ja mieheni vanhemmille vien ihanat joulukimput.

Mitkä kuuluvat sinun jouluperinteisiin?

Mikäli kaipaat joulun hetkiin kukkia tai haluat koristaa ulko-ovesi kauniilla havukranssilla, minä voisin auttaa sinua. Jotta joulu sujuisi mahdollisimman pienellä stressillä ja aikatauluttomana, olen miettinyt tilaus- ja noutoajat valmiiksi.

Joulun kukat

Joulun kukat sinulla on mahdollisuus tilata noudettavaksi lauantaille 21.12. Olen varannut joulukukkien noutoa varten herttaisen Helia Visualsin studiotilat Tampereen Tampellasta. Sijainti on keskustan läheisyydessä, joten julkisilla tai vaikka kävellen pääset helposti perille. Sinulla on myös mahdollisuus pysäköidä auto kadun varteen studion viereen. Osoite on Verstaankatu 5, Tampere. Näillä näkymin noudot ajoittuvat klo 11-14 (aikataulua voimme säätää tarvittaessa). Kukkakuljetuksia ja -toimituksia en valitettavasti tänä jouluna pysty hoitamaan.

Voit tilata pienemmän joulukimpun, 35€, tai isomman joulukimpun 55€. Voit tilata myös täyteläisen kukka-asetelman, 100€, Helmivillakon plainiin valkoiseen kukka-astiaan tai omaan maljaasi. Kerrothan tilatessasi mahdolliset väri- ja materiaalitoiveesi.

Sidon kaikki tilaustyöni omaa taiteellista silmääni ja materiaalien tuntemusta hyödyntäen. Sidontatyylinä suosin luonnonmukaista ja pulppuavaa  tyyliä, jossa keskityn syvyysvaikutuksien luomiseen. Jokaisella kukalla on oma paikkansa ja tilaa hengittää ja olla.

Joulukukkien tilausaika on 16.12. asti.

Tilaukset: helmivillakko@helmivillakko.fi. Maksu noutaessa, vain korttimaksu.

Esimerkki pienestä joulukimpusta, 35€.
Esimerkki isosta joulukimpusta, 55€.
Esimerkki täyteläisestä kukka-asetelmasta, 100€. Kuvan malja ei sisälly hintaan.

Joulukranssit

Kranssit

Kaunis ja täyteläinen talvikranssi ulko-ovessa toivottaa vieraat tervetulleeksi sekä antaa itsellekin aivan ihanan fiiliksen tulla kotiin. Sidoin meidän omaan ulko-oveen “joulukranssin” jo marraskuun alussa ja se varmasti saa roikkua siinä minua ja ohikulkijoita ihastuttamassa vielä pitkälle kevääseen asti.

Tänä sesonkina minua on kiehtonut täyteläiset kranssit, joihin olen kätkenyt pieniä, persoonallisia yksityiskohtia. Käppyräisiä oksia, kuivattuja siemenkotia, ikikukkia, you name it.

Materiaaleiksi valitsen kauniita leikkohavuja, eucalyptusta ja kuivattuja aarteita. Sidon kranssit ulkoilman kestäviksi ja ne ovatkin ensisijaisesti tarkoitettu ulkoilmaan.

Haluaisitko sinä kauniin talvikranssin ulko-oveesi tai kenties viedä ystävälle lahjaksi?

Valittavanasi on pienempi kranssi, halkaisija 45 cm, 65€ tai isompi kranssi, halkaisija noin 60 cm, 100 €.

Kerrothan minulle tilatessasi minkäkokoisen kranssin haluat sekä asetatko sen ulkoilmaan vai sisätiloihin. Valitsen materiaalit käyttötarkoituksen mukaan.

Kranssien noudot tapahtuvat kotistudioltani osoitteesta Petäjämäenkuja 4, Tampere perjantaina 29.11. klo 18-19 tai perjantaina 13.12. klo 18-19 tai lauantaina 21.12. Helia Visualsin studiolta osoiteessa Verstaankatu 5 klo 11-14. Pienempiä kransseja (45cm, 65€) on mahdollista myös postittaa pakettina muualle Suomeen. Paketin postitus 15,90€.

Kranssitilauksia otan vastaan 17.12.2019 asti.

Tilaukset: helmivillakko@helmivillakko.fi. Maksu noutaessa, vain korttimaksu.

Tunnelmallista joulun odotusta ja ihanaa talvea!

Toivottavasti nähdään Petäjämäenkujalla tai Verstaankadulla!

Terveisin,

Erika