minusta

Kuva Nord Stories

Kukat ovat olleet aina tärkeä osa identiteettiäni, olin vasta 15-vuotias kun ensimmäisen kerran aloitin työt kukkakaupassa. Polkuni on johtanut floristikoulun ja erilaisten kukkakauppojen kautta itsenäiseksi pienyrittäjäksi. Perustin Helmivillakon keväällä 2013 ja siitä asti olen saanut työskennellä minulle kovin rakkaassa, omassa yrityksessäni.

Vapaa-aikanani rakastan puuhailua perheeni kanssa. Olen erittäin onnellinen ja kiitollinen meidän ihanasta suurperheestä. Saan etuoikeutettuna seurata rakkaiden lapsiemme, Patrikin, Amandan ja Silvian kasvua läheltä, sillä työskentelen pääsääntöisesti kotistudiossani Tampereella. Jos saisin matkustaa maailmassa minne tahansa, matkustaisin mieheni kanssa pitkäksi viikonlopuksi Kööpenhaminaan tai Pariisiin. Nauttisimme kaupungin kauneudesta, arkkitehtuurista ja tunnelmallisista kahviloista. Matkustelussa parhaalta tuntuu kuitenkin kotiinpaluu, sillä olen pyrkinyt luomaan meille mahdollisimman mieluisan perusarjen.

Omassa tyylissäni ja kodin sisustuksessa noudatan pitkälti sanontaa less is more. Vaatteet ja tavarat, joita hankin ovat harkittuja ja täydentävät ennalta mietittyä kokonaisuutta. Koen että suurin osa asiakkaistani jakaa myös tämän saman estetiikan ja arvomaailman, määrän sijasta he haluavat panostaa laadukkaisiin palveluihin ja kestäviin brändeihin.

Tunnen olevani kotona tämän hetkisessä brändissäni, sillä haluan sen kuvastavan omaa estetiikkaani ja arvomaailmaani. Koen ennen kaikkea olevani tunnelmanluoja enemmän kuin perinteinen kukkakauppias. Haluan töideni kautta luoda asiakkailleni ikimuistettavia hetkiä kukkien avulla.

Ihanaa, että olet löytänyt sivustolleni. Mikäli koet, että Helmivillakko resonoi oman estetiikkasi kanssa, ota minuun yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä jotain ihanaa kukista sinulle.

Haluan omalta osaltani jakaa eteenpäin myös intohimoani koskien koko kukka-alaa, joten mikäli kaipaat vahvistusta, uutta näkemystä tai lisää oppia omalle kukkapolullesi niin auttaisin sinua mielellään. Laita viestiä ja pohditaan yhdessä mitä voisimme tehdä sinun yritysunelman eteen.

Voi hyvin.

Terveisin, Erika