ihminen helmivillakon takana

Oman tyylinsä tunteva esteetikko, joka rakastaa välitöntä tunnelmaa.

Rakkaudesta luovaan itsensä ilmaisuun ja oman tyylin toteuttamiseen

Hei!
Ihanaa että olet löytänyt tänne! Ajattelin, että nyt olisi varmaan hyvä aika meidän tutustua vähän enemmän, joten kerron sinulle hieman itsestäni.

Olen työskennellyt luovan alan parissa jo likimiten 20 vuotta ja 10 viimeisintä vuotta olen toiminut yrittäjänä. Yrittäjänä olemisen vahvuuksiini kuuluvat kirkkaasti rikas ideointi, hyvä esteettinen silmä, ihmistuntemus ja projektiluonteinen työskentelyflow. Rakastan tutustua uuteen aiheeseen, miettiä sen ilmaisuun parhaimmat ja houkuttelivimmat keinot, toteuttaa prosessi alusta loppuun ja nähdä lopuksi asiakkaan aito ja innostunut hymy onnistuneesta lopputuloksesta. Olen parhaimmillani kun saan luoda välitöntä, läsnäolevaa ja positiivista tunnelmaa asiakkaitteni hyödyksi.

Olen yrittäjyydeni aikana ollut mukana rakentamassa montaa erilaista brändiä ja tuottanut laadukasta, tunnistettavaa ja omaleimasta markkinointia ja mediasisältöä, jonka avulla olemme onnistuneet samaan halutun kohderyhmän kiinnostuneeksi brändistämme.

Vuodesta 2019 eteenpäin olen auttanut muita yrittäjiä luomaan omaa brändi-identiteettiään sekä suunnittelut ja toteuttanut sosiaalisen median sisältöä erilaisille yrityksille. Vuodesta 2017 asti olen luotsannut erilaisia tapahtumia erilaisilla teemoilla ympäri Etelä-Suomea.




luova kauneus

Minulle tärkeimmät elementit työssäni

Elämyksiä asiakkaille sekä aitoja kohtaamisia

Persoonallinen ja luomuksellinen työskentelyflow

Pysyä maailman tahdissa

Haluan tarjota asiakkailleni inspiraatiota ja kauneuden kokemusta oman visuaalisen näkymykseni avulla.

Haluan tuottaa ainutlaatuisia elämyksiä ja aitoja hetkiä asiakkaitteni elämään livetapahtumien tai ruudun välityksellä.

Haluan keskittyä siihen mitä lisäarvoa Helmivillakon palvelut pystyvät tuottamaan asiakkaiden tuotteisiin ja palveluihin.

 Toteutan jokaisen työn 100% sydämellä ja omalla intuitioon perustuvalla luovuudellani.

Sosiaalisen median palvelut tuovat uusia trendejä nähtäväksi päivittäin ja reaaliajassa, joten minun pitää olla yhden askeleen edellä ja olla valmiina tarjoamaan kaikista raikkaimmat ja tuoreimmat ideat asiakkailleni.
 Laatikon ulkopuolinen ideointi ja inspiraation keräys on yksi tärkeimmistä työtehtävistäni.

Balance over perfection - välitön ja läsnäoleva

Ja sitten se epävirallinen esittely

Olen kolmen lapsen äiti, joka rakastaa 2ndshoppailua, lounastelua kaupungilla ja pikkulegojen järjestelyä värikoodattuihin laatikoihin. Olen tehokas varsinais-suomalainen, joka yrittää sopeutua harkitsevaan hämäläisyyteen. Vaikka olen asunut jo lähemmäs 20 vuotta Tampereella olen silti vielä se (liian) innokas keskustelun aloittaja, joka on ehtinyt jo vastata kysymykseen ennen kuin sitä on edes kysytty. Näen tämän tehokkuuteni ja innostuneisuuteni kuitenkin voimavarana ja valjastan sen rohkeudeksi. Rohkeudeksi toimia elämässä omalla tavalla, kulkea omaa polkua. Koen olevani edelläkävijä luovassa yrittäjyydessä juuri tästä syystä; en mieti mitä muut tekee vaan mietin mitä MINÄ voin tuoda kentälle.

Mahtavaa että olet löytänyt palveluni ja tutustunut sivustooni. Mutta tarpeeksi minusta jo, nyt on aika keskittyä sinuun. Mistä sinä haluaisit aloittaa työskentelyn kanssani? En malta odottaa!