ihminen helmivillakon takana

Innostaja, uudistaja ja oman tiensä kulkija 
kukkamaailmassa

Rakkaudesta kukkiin ja oman tyylin toteuttamiseen

Aloitin työskentelyn kukkakaupassa 15-vuotiaana pienessä varsinais-suomalaisessa kukkakaupassa. Siitä eteenpäin olen kehittänyt omia taitojani, osaamistani ja itseluottamusta kukkasidonnan saralla. Olen päässyt kokemaan melkein aivan kaiken kukkamaailmassa, olen toiminut harjoittelijana, myyjänä, floristina, freelancerina ja viimeiset 10 vuotta Helmivillakon yrittäjänä.

Perustin Helmivillakon 2013 puhtaasti siitä halusta että halusin lähteä toteuttamaan omaa visiotani kukkasidonnasta ja sen palveluista. Olen siitä lähtien määrätietoisesti kasvattanut osaamistani ja kehittänyt Suomen kukkakentälle valloittavia kukka-alan palveluita. Olin mm. ensimmäinen kukkakauppias Suomessa, joka houstasi asiakkailleen kukkaworkshopin 2016. Vuosien saatossa olen hionut kädenjälkeni tunnistettavaksi ja persoonalliseksi mm. osallistumalla kukkakoulutuksiin Englannissa. Paras opetusväline minulle on kuitenkin aina ollut oma intuitio: minun silmä ja käsi pystyvät yhdistelemään unohtumattoman kauniita kukkaluomuksia silloin kun annan omalle luovuudelleni vapaat kädet.


rakkaudesta Lajiin

Minulle tärkeimmät elementit työssäni

Elämyksiä asiakkaille sekä aitoja kohtaamisia

Persoonallinen ja luomuksellinen työskentely

Pysyä kukkamaailman tahdissa

Haluan tarjota asiakkailleni inspiraatiota ja kauneuden kokemusta kukkien avulla.
Mikä auttaa paremmin kiinnittymään hetkeen kuin alati muotoaan muuttava leikkokukka ja sen elinkaari?
Haluan tuottaa ainutlaatuisia kukkaelämyksiä ja aitoja hetkiä asiakkaitteni elämään kukkien avulla.

Haluan keskittyä siihen mitä lisäarvoa minä itse pystyn tuottamaan Helmivillakon tuotteisiin ja palveluihin.
Helmivillakko ei ole 'vain' kukkakauppa vaan se on tapa arvostaa jokaisen kukan kauneutta. Toteutan jokaisen työn 100% sydämellä ja omalla intuitioon perustuvalla luovuudellani.

Sosiaalisen median palvelut tuovat uusia kukkatrendejä nähtäväksi päivittäin ja reaaliajassa, joten minun pitää olla yhden askeleen edellä ja olla valmiina tarjoamaan kaikista raikkaimmat ja tuoreimmat kukat ja ideat asiakkailleni.
Haluan myös omalla esimerkilläni tuoda ympäristötietoisuutta kukka-alalle enemmän esille  

Haluan että Helmivillakko on nyt ja tulevaisuudessa 
rohkea, positiivinen ja kestävä.

Ja sitten se epävirallinen esittely

Olen kolmen lapsen äiti, joka rakastaa 2ndshoppailua, lounastelua kaupungilla ja pikkulegojen järjestelyä värikoodattuihin laatikoihin. Olen tehokas varsinais-suomalainen, joka yrittää sopeutua harkitsevaan hämäläisyyteen. Vaikka olen asunut jo lähemmäs 20 vuotta Tampereella olen silti vielä se (liian) innokas keskustelun aloittaja, joka on ehtinyt jo vastata kysymykseen ennen kuin sitä on edes kysytty. Näen tämän tehokkuuteni ja innostuneisuuteni kuitenkin voimavarana ja valjastan sen rohkeudeksi. Rohkeudeksi toimia elämässä omalla tavalla, kulkea omaa polkua. Koen olevani edelläkävijä kukkamaailmassa juuri tästä syystä; en mieti mitä muut tekee vaan mietin mitä MINÄ voin tuoda kentälle.

Mahtavaa että olet löytänyt palveluni ja tutustunut sivustooni. Mutta tarpeeksi minusta jo, nyt on aika keskittyä sinuun. Mistä sinä haluaisit aloittaa työskentelyn kanssani? En malta odottaa!