Hautajaiskukat

Hautajaiskukat / Funeral Flowers

Helmivillakko toteuttaa kauniit ja yksilölliset hautajaiskukat ammattitaidolla. Toteutamme kukat asiakkaan toiveita kuunnellen. Asiakkaidemme avainsanoja hautajaiskukkia tilatessa ovat usein luonnonläheisyys, herkkyys ja persoonallisuus. Pyrimme kukkien avulla auttamaan teitä jättämään viimeinen tervehdys rakkaimmalle, ystävälle tai sukulaiselle. Pakkaamme kukat asianmukaisesti tilanteen ja säiden mukaan sekä tarvittaessa kirjoitamme myös muistokortin ja kiinnitämme sen valmiiksi.

Tuotteisiimme kuuluvat suruvihot ja -kimput, hautaseppeleet ja -sydämet, arkun- ja uurnankoristeet, muistotilaisuuden kukat sekä surukotiin vietävät osanottokimput.

Voit tilata hautajaiskukat sähköpostilla helmivillakko(at)helmivillakko.fi, yhteydenottolomakkeen avulla tai puhelimella 040 192 4862. Nopealla aikataululla pyydämme teitä olemaan yhteydessä puhelimitse.

//

Helmivillakko Floral Design creates beautiful and unique floral designs for funerals with expertise. Our clients usually use key words like natural, delicate and personal when ordering funeral flowers from us.

We offer all the floral services for funerals.

You can order your flowers via email helmivillakko(at)helmivillakko.fi, use the contact form or call us +358 19 24862. Orders with in two days or less we recommend to call us.

Kuvat: Petra Veikkola Photography