helmivillakon hääkukat

Skandinaaviset hääkukat
uniikilla tyylillä

Loppuun asti huolitellut hääkukat luovat huolettoman tunnelman.

Ihannoitteko skandinaavista yksinkertaista designia, jossa pääosassa ovat muodot ja hallitut väripaletit? Sellainen design, joka antaa huolettoman vaikutelman, mutta joka perustuu loppuun asti huoliteltuun lopputulokseen? Toisin sanoen mikäli etsit hääkukkakokonaisuutta, joka on rento, mutta viimeistelty, olet tullut oikeaan paikkaan.
Helmivillakon hääkukat ovat täydellinen valinta teille, jotka haluatte yksilölliset hääkukat. 
Voit tilata meiltä myös vain morsiuskukat, sisältäen hääkimpun ja rintapielen kukan.

ajatus designin takana

seuraava

edellinen

Tutustu minun portfoliooni

kuvat 1-3 jaakko sorvisto | kuvat 3-9 laura savoir | kuvat 10-12 susanna nordvall

Kukat ovat tärkeä elementti teidän hääpäivän tunnelmassa

Helmivillakon á la carte hääkukkiin ei kuulu ainoastaan kukkien sidonta vaan meidän tyyliin kuuluu myös auttaa kukkien asettelussa ja sijoittelussa juhlapaikalla. Autamme teitö  mm. mitä kannattaa ottaa huomioon pöytäsuunnittelussa, jotta kukat pääsevät parhaalla mahdollisella tavalla esille. Ymmäräämme, että kukat ovat teille suuri satsaus hääpäivänänne ja joten pidämme  huolen, että kukat ovat tärkein tekijä oikean tunnelman luomisessa.

Hääkukat sidomme raikkaalla New Nordic Floral Designin- tyylillä, joten kukkaluomukset ovat moderneja, mutta luonnollisia. Helmivillakon kädenjälki on ilmavaa ja elollista, mutta silti rauhallista ja hienostunutta. Olemme maanlaajuisesti tunnettu brändi hääkukkasidonnassa ja meidän erityisosaamiseen kuuluu utuisen kauniit väripaletit ja ainutlaatuinen taito asetella kukkia.

Fokus kukissa

tutustu lisää tyyliin

linda & steve

"Ei riitä, että itse kukat olivat juuri sellaisia mitä olin haaveillut, mutta se tapa, jolla olit suunnitellut ja rakentanut eri asetelmat oli jotain ihan käsittämättömän upeaa!"

ugnè & markus

"The flowers were such a joy to look at and one of my favourite parts of the day!"

Mimmi & tapio

"Kukka-asetelmiin ja hääkimppuun Erika oli saanut vangittua juuri sen tunnelman, jonka halusimme häissämme olevan: tyylikäs, mutta rento"

Hääkukat, jotka oikeasti näyttävät ja tuntuvat teiltä

kerroksellinen • siro • elollinen

"Suunnittelen kustomoidun, teidän persoonallisuutta ja arvoja heijastavan kukkakokonaisuuden, joka oikeasti näyttää ja tuntuu teiltä. Nivon kukat yhteen tilan kanssa, niin että ne tuntuvat luonnolliselta jatkumolta ja sulautuvat yhteen teidän koko hääpäivän estetiikan kanssa. Minun kanssani työskentelyyn kuuluu aina henkilökohtainen suunnittelu, tapaamme tarvittaessa useamman kerran, etänä tai livenä, jotta pystyn tarjoamaan juuri teidän näköisen lopputuloksen hääpäivänänne.

Tuotan juhlapäiväänne kukat ja tarvittavat maljat ja maljakot. Huolehdin että kukat istuvat pöytäsuunnitteluun ja tulevat parhaalla mahdollisella tavalla esille. Toimitamme kukat juhlapaikalle ja asettelemme ne oikeille paikoilleen, jotta te voitte keskittyä hääpäivänänne nauttimaan tunnelmasta aamusta asti."

Helmivillakon á la carte hääkukkakokonaisuudet sisältävät useimmin hääparin ja juhlaseurueen henkilökohtaiset kukat sekä juhlatilan kukituksen. 

useimmiten kysytyt kysymykset

my design ethos

Kiitos viestistänne!

ERIKA

Olen otettu että lähetitte minulle viestin, olisi ihanaa päästä yhteistyöhön kanssanne. Vastaan teille parin arkipäivän kuluessa. Mikäli ette kuule minusta muutaman viikon sisällä, tarkistathan roskapostikansiosi tai lähetä minulle mailia helmivillakko@helmivillakko.fi

Milloin kannattaa olla yhtedessä meihin? 

useimmiten kysytyt kysymykset

Toimitatko kukkia koko Suomen laajuisesti?

Missä studionne sijaitsee, voinko noutaa kukat sieltä?

Voinko tilata ainoastaan hääkimpun?

Miten voimme varata sinut floristiksemme?

Haluamme bookata sinut, voimmeko soittaa sinulle ensin?

Kokonaisvaltaiset hääkukitukset bookataan yleensä muutama kuukausi ennen hääpäivää. Toimimme myös nopeammalla aikataululla, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Toimialueenamme on yleisimmin Etelä-Suomi, mutta kysy tarjousta toimituksesta myös muualle Suomeen.

Studiomme sijaitsee Tampereella, voitte tarvittaessa noutaa kukat myös studioltamme, isommissa kokonaisuuksissa suosittelemme  meidän omaa kukkatoimitusta paikan päälle

Voit tilata. Mikäli haluat tilata Helmivillakolta hääkimpun ja sulhasen vieheen ilman juhlapaikan kukitusta ota yhteyttä paria kuukautta ennen hääpäivää joten tarkastamme löytyykö hääkalenteristamme tilaa pienemmille tilauksille. 

Aluksi pyydän teitä ottamaan yhteyttä minuun joko sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Mikäli ajatuksemme kohtaavat ja hääpäivänne on vapaana kalenterissani voimme aloittaa hääkukkien suunnittelun.

Tottakai! Voitte ottaa yhteyttä myös sähköpostin tai instagramin (@helmivillakko) kautta niin vaihdetaan ajatuksia.
Olisi kiva kuulla teidän suunnitelmista lisää!

seuraava

edellinen

kuvat susanna nordvall

Miten kukkatilaus
etenee kanssani

01

02

03

04

Ensimmäinen yhteydenotto & varausmaksu

Tutustutaan toisiimme + saatte visuaalisen moodboardin tilauksestanne

Hääsuunnittelu-
palaveri ja kaikki detaljit kuntoon

Loppulasku ja viimeiset päivitykset tilaukseen

Ihanaa, että olette valitsemassa minut hääfloristiksenne. Yhteydenottonne jälkeen tutustumme, keskustelemme kukista, sovimme mm. aikataulusta ja alustavasta budjetista. Jos kaikki sopii yhteen, sinetöitte minun kalenteristani hääpäivänne teidän käyttöönne maksamalla varausmaksun (50/200€, riippuen tilauksen koosta). Varausmaksu huomioidaan tilauksen loppulaskussa.

suunnittelu ja toteutus

Lähetän teille linkin kyselylomakkeestani, jonka avulla pyrin selvittämään minulle merkittävät tiedot teidän hääpäivän kulusta, estetiikasta ja teistä persoonina. Näiden vastauksien perusteella teen teille oman ehdotelmani kukituksestanne.

Seuraavaksi sovimme hääkukkapalaverin, livenä tai etänä mahdollisuuksien mukaan. Palaverin aikana käymme kaikki yksityiskohdat läpi + teemme lopullisen budjettilinjauksen.

Noin kuukautta ennen hääpäiväänne lähetän teille loppulaskun tilauksestanne. Tähän päivään mennessä on oltava kaikki tilauksen yksityiskohdat selvillä.

05

Hääpäivänänne ja sen jälkeen

Ihanaa, teidän päivänne on vihdoin koittanut! Kukkien puolesta tämä on stressivapaa päivä teille. Me hoidamme että teillä on hääkuvauksen alkaessa kimput ja vieheet mukana sekä pidämme huolen, että juhlatilanne on henkeäsalpaavan kaunis teitä ja vieraitanne varten.
Nauttikaa!

Vuokramallistomme palautusajat ovat useimmiten häitä seuraavan viikon tiistai, joten te saatte nauttia kukkaloistosta vielä päiviä häidenne jälkeenkin.