Hääkukat

Floristina rakastan puutarhamaisia ja luonnollisia kukkia. Kukkien herkkyys ja sielukkuus ovat minulle kauneinta maailmassa. Sävyinä rakastan utuisia puuterin sävyjä, vanhan roosan vivahteita sekä tummaa burgundya.

Helmivillakon hääkukkien pääosassa ovat hienostuneet ja uniikit materiaalit, jotka valikoin yhdessä hääparin kanssa hääpäivän henkeen sopiviksi. Vahvuutenani ovat upeat väripaletit, hienostuneet ja luonnolliset kukkasidonnat sekä vuodenaikaa henkivät materiaalit. Sesongin mukaisissa hääkukissa hankin materiaalit Euroopan sisältä, useimmiten kotimaasta, Hollannista, Ranskasta tai Italiasta.

Luon personoituja ja tarkoituksenmukaisia kukkaluomuksia, jotka heijastavat hääparin omaa tyyliä, arvomaailmaa ja estetiikkaa. Olen tiiviisti yhteydessä hääparin kanssa, jotta pystyn luomaan ainutlaatuiset, juuri heidän näköiset kukat. Minulle on tärkeää löytää juhlapaikkaanne ja sen ympäristöön sopivat
väripaletit ja materiaalit, jotta kokonaisuus on yhtenäinen, harmoninen ja harkittu.

Hääparieni käytettävissä ovat ihanat kukkamaljat ja -maljakot mallistostani sekä ajattomat kynttiläkoristeet kattauksen viimeistelyyn. Haluan omalla vuokraustoiminnallani vähentää häiden kertakäyttöisyyttä ja pitää huolen, ettei hääparieni tarvitse hankkia itselleen kukkamaljakoita yhtä päivää varten.

Viimeistelen henkilökohtaiset kukat aina laadukkailla silkki- ja satiininauhoilla.

Palveluihini kuuluvat hääkukkien suunniittelu yhdessä hääaparin kanssa. Halutessanne tulen paikan päälle hääpäivänänne asettelemaan kukkakoristeet. Lähtiessäni hääpaikaltanne huolehdin, että kukat ja kynttilät ovat aseteltuina oikein, jotta te voitte vain nauttia hääpäivänne kulusta.

Keskityn pienimmistä yksityiskohdista kohti isoja installaatiota ja luon ikimuistettavia kukkakokonaisuuksia. Eniten kaikesta rakastan sitoa morsiuskimppuja.

Toimialueeni on Etelä-Suomi, muualle Suomeen toimitan kukkia sopimuksen mukaan.

Portfolioni avulla voitte tutustua kädenjälkeeni. Portfolion tapaisten kukkakokonaisuuksien toteutunut keskihinta on noin 1500-2500€. Hääkukkien ennakko/varausmaksu on 200€, joka maksetaan suunnittelun alkaessa.

Yhteydenottolomakkeeni löydät tämän sivun alhaalta.

Tällä hetkellä en ota uusia varauksia vastaan vuodelle 2021. Johtuvan Covid-19 tilanteen vuoksi vuoden 2020 hääkeikoista osa on siirrettävä vuodelle 2021 ja haluan ensisijaisesti olla omien, jo varauksen tehneiden hääparieni käytössä tuolloin. Varauskalenteri vuodelle 2021 avataan mahdollisesti loppukesästä 2020. Lähetä minulle sähköpostia helmivillakko@helmivillakko.fi mikäli haluat ‘wait list’ille ja kuulla ensimmäisten joukossa vapaista hääpäivistä 2021.

Kuvat: Susanna Nordvall

Yhteydenottopyyntö hääkukista

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia