Hääkukat

Floristina rakastan puutarhamaisia ja luonnollisia kukkia. Kukkien herkkyys ja sielukkuus ovat minulle kauneinta maailmassa.

Sävyinä rakastan utuisia puuterin sävyjä, vanhan roosan vivahteita sekä tummaa burgundya.

Helmivillakon hääkukkien pääosassa ovat hienostuneet ja uniikit materiaalit, jotka valikoin yhdessä hääparin kanssa hääpäivän henkeen sopiviksi. Vahvuutenani ovat upeat väripaletit, hienostuneet ja luonnolliset kukkasidonnat sekä vuodenaikaa henkivät materiaalit. 

Luon personoituja ja tarkoituksenmukaisia kukkaluomuksia, jotka heijastavat hääaparin omaa tyyliä, arvomaailmaa ja estetiikkaa. Olen tiiviisti yhteydessä hääparin kanssa, jotta pystyn luomaan ainutlaatuiset, juuri heidän näköiset kukat. Minulle on tärkeää löytää juhlapaikkaanne ja sen ympäristöön sopivat
väripaletit ja materiaalit, jotta kokonaisuus on yhtenäinen, harmoninen ja harkittu.

Hääparieni käytettävissä ovat ihanat kukkamaljat ja -maljakot mallistostani sekä ajattomat kynttiläkoristeet kattauksen viimeistelyyn. Viimeistelen henkilökohtaiset kukat aina laadukkailla silkki- ja satiininauhoilla.

Keskityn pienimmistä yksityiskohdista kohti isoja installaatiota ja luon ikimuistettavia kukkakokonaisuuksia. Eniten kaikesta rakastan sitoa morsiuskimppuja.

2019 & 2020
  

Vuodella 2019 ja 2020 tarjoan kahta erilaista hääpakettia:

Kokonaisvaltainen hääjuhlan kukituksen sekä personoitu morsiusparin hääkukitus, Vain Te Kaksi-hääpaketti. Molempia paketteja on saatavilla 2019 eteenpäin. Toimialueeni on Etelä-Suomi, muualle Suomeen toimitan kukkia sopimuksen mukaan.

KOKONAISVALTAINEN HÄÄJUHLAN KUKITUS

Alkaen 1250€, Etelä-Suomi + muualle Suomeen sopimuksen mukaan

Hienostuneet, kepeät ja runsaat materiaalit harmonisilla sävyillä ovat meidän juttumme. Helmivillakko rakastaa puutarhan kukkia, leijuvia silkkinauhoja ja kynttiläillallisia.

Valitsen työhöni kukat parhailta kukkapuutarhoilta ympäri mailman ja vuosien kokemuksen nojalla olen oppinut tuntemaan parhaimmat lajikkeet, joiden avulla toteutan hienostuneet, mutta maanläheiset kukkaluomukset.

Kokonaisvaltainen hääjuhlan kukitus räätälöidään aina jokaisen hääparin toiveiden mukaisesti ja siihen on valittavana mm. seuraavat palvelut:

– Hääparin kukitus

– Henkilökohtaiset kukat hääseurueelle

– Juhlapaikan kukitus

– Vihkipaikan kukitus

– Vuokrattavat maljakot

– Kynttilänjalat ja kynttilät

Kokonaisvaltainen hääjuhlan kukitus sisältää automaattisesti:

– Toimituksen ja esille laiton paikan päällä

– Suunnittelun ja henkilökohtaisen suunnittelutapaamisen

– Visuaalisen presentaation ja moodboardin kukkatöistä

Kokonaisvaltainen hääkukitus alkaen 1250 e, Etelä-Suomi. Varausmaksu 200€ veloitetaan varauksen yhteydessä.
Voit tutustua aiempiin toteuttamiini kokonaisuuksiin portfolioni avulla.
Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla mikäli haluatte saada lisätietoja palveluistani.

VAIN TE KAKSI

375€

Unelmien hääkukat teille kahdelle. Täydellinen valinta intiimiin hääjuhlaan, hääkuvauksiin tai vihille karkauksiin.

Uniikki morsiuskimppu ja rintakukka sulhaselle, jotka koostuvat teidän lempiväreistänne ja kauden kauneimmista kukista sidottuna yhteen ylellisillä silkkinauhoilla.

Rakastan kukkaisia ja täyteläisiä hääkimppuja, joihin asettelen toinen toistaan ihanampia kauden kukkia. Jos saisin valita, sitoisin vain ja ainoastaan hääkimppuja, koen että se on suurin intohimoni työssäni. Sidon kaikki morsiuskimppuni omin varsin luonnollisesti ja viimeistellysti.

Suunnittelen kukat yhdessä hääparin kanssa. Kuulen mielelläni kukkatoiveistanne ja valitsen kimppuun täydelliset kukat, jotka heijastastavat teidän persoonaanne ja rakkaustarinaanne. Sulhaselle sidon kimppuun yhtenäisesti sopivan rintakukan. Viimeistelen kimpun ja vieheen hienostuneilla silkki- tai satiininauhoilla. Lähetän teille suunnittelun lomassa moodboardin tulevista hääkukista.

Vain te kaksi -paketti sisältää:
morsiuskimpun

sulhasen rintakukan (+ extrarintakukan kaiken varalta)

silkki- tai satiininauhat

suunnittelun sähköpostin tai skypen avulla

moodboardin morsiuskimpusta ja vieheestä

+ muut henkilökohtaiset kukat (mm. heittokimppu, lisävieheet ja kaasojen kukat) tilattavissa erikseen

Vain te kaksi -hääpaketti 375 e, nouto Tampereelta häitä edeltävänä iltana. Varausmaksu 50€ veloitetaan varauksen yhteydessä.

Voit tutustua aiempiin toteuttamiini kokonaisuuksiin portfolioni avulla. Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla mikäli haluat saada lisätietoja palveluistani.

Yhteydenottopyyntö hääkukista

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia