FLORAL LUXURY & BUSINESS - SYVENTÄVÄ KUKKAKURSSI

Floral Luxury & Business -syventävä kukkakurssi sisältää kukkasidonnan luksuspuolen, hääkukkien sidonnan sekä syventävän yrityspuolen. Luxury & Business -kurssi kattaa nykyaikaisen hääsidonnan perusopit ja antaa luovalle yrityksellesi valmiudet toimintaan. Tämä kurssi edellyttää sinulta kukkasidonnan perustekniikoiden ja materiaalikäsittelyn taitoja sekä inspiraatiota ja intoa kukkasidontasi ja oman bisneksesi kehittämiseen. Sinulla voi olla jo toimiva kukka-alan yritys tai haaveena perustaa sellainen.

Tervetuloa rakastumaan moderniin kukkasidontaan sen mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin!

Helmivillakon luonnollinen, runsas ja asiakaslähtöinen tyyli on saavuttanut maanlaajuisen huomion. Olen itse opiskellut ensin floristin ammatin, jonka jälkeen olen kehittänyt omaa kukkasidontaosaamistani niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin kukkakoulutuksissa. Olen toiminut päätoimisena yrittäjänä Helmivillakossa seitsemän vuoden ajan sekä sen ohessa opiskellut mm. liiketalouden perustutkinnon.

Pyrin aktiivisesti aistimaan alan muuttuvia tyylejä ja kehittämään omaa sidontatyyliäni, tuotteitani ja yrityskonseptiani nykyaikaisen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Ne tyylit ja tekniikat, joita aikoinaan olen vuosia sitten opiskellut eivät enää vastaa ekologisuudeltaan tai ulkonäöltään 2020-luvun asiakasta vaan palveluiden ja tuotteiden on kehityttävä asiakkaan vaatimusten mukaan. Helmivillakko on ollut uranuurtaja luonnollisessa ja nykyaikaisessa kukkasidonnassa sekä edelläkävijä kukka-alan yrityksen brändin luomisessa.

Nyt sinullakin on tilaisuus oppia käyttämään materiaaleja nykyaikaisesti ja persoonallisesti sekä löytämään yhtenäisen linjan niin kukkasidonnasi kuin yritysilmeessäsikin. Tämä kaksipäiväinen kurssi on sinun tilaisuutesi nostaa hääalan yrityksesi uudelle tasolle.

Paneudumme koulutuksen aikana sesongin mukaisiin materiaalivaihtoehtoihin, ekologisiin kukkasidontatekniikoihin sekä viimeisteltyyn, asiakaslähtöiseen lopputulokseen. Sidomme ihania, raikkaita ja pulppuavia kukkatöitä sekä opiskelemme yhdessä eri tekniikoita.

Keskityn vain ja ainoastaan sinun opastukseen ja kädenjälkesi hiontaan sekä pääset tarkkailemaan omaa työskentelyäni ja toimintatapojani koko koulutuksen ajan.

Materiaaleiksi valitsen sinua varten kauden suloisimmat leikkokukat, vuodenaikaan sopivat viherlehdet sekä ihanimmat ’asusteet’ (nauhat ja kukkamaljat). Täytän kurssitilan toinen toistaan ihanimmilla, trendikkäillä kukilla, joiden väripaletit hivelevät silmääsi.

Ensimmäisen kurssipäivän aikana sidot minun opastuksen avulla hääkimpun, rintavieheen ja pöytäasetelman. Kaikki käytettävät kukkamateriaalit ja työvälineet sisältyvät päivään, saat ne mukaasi kotiin lähtiessäsi.

Kurssin toinen päivä on strictly business, se on pyhitetty yrityksesi brändin vahvistamiseen ja sen potentiaalin löytämiseen. Päivän aikana keskustelemme mm. hinnoittelusta, töiden suunnittelusta ja budjetoinnista, asiakasviestinnästä ja -hankinnasta sekä yrityksesi brändi-ilmeen kehittämisestä. Annan myös vinkkejä miten luoda houkuttelevia ja asiakaslähtöisiä tarjouksia ja –moodboardeja.

Kurssi järjestetään Helmivillakon omissa tiloissa, idyllisessä viherhuoneessa keskellä rauhallista omakotitaloaluetta.

Kerrothan minulle varaussähköpostissasi hieman kukkasidontataustasi sekä jo mahdollisesta yrityksestäsi.

Kurssin kesto: Kurssi on kaksipäiväinen. Kurssi järjestetään pääsääntöisesti peräkkäisinä arkipäivinä klo 10-16 ja kurssin kesto on yhteensä noin 12 tuntia (sisältäen lounaan ja iltapäiväkahvin molempina päivinä). Majoitus ei kuulu hintaan.

Kurssin hinta: 1895 € (sis. alv:n 24%). Kurssimaksu sisältää opetuksen, käytettävät kukkamateriaalit, omat sidontatyösi kotiin vietäväksi, työvälineet sekä kaksi lounasta ja kaksi iltapäiväkahvia.Varausmaksun 250€ veloitamme varauksen yhteydessä. Loput 1645 € on mahdollisuus maksaa yhdessä tai useammassa osassa.
Vapaita kurssipäiviä marraskuusta 2021 eteenpäin – ota yhteyttä helmivillakko@helmivillakko.fi varataksesi kurssin.

Mieluusti juttelen kanssasi puhelimen tai skypen välityksellä ennen varausta tehdessäsi ja kerron lisää kurssista! Varaa veloitukseton puhelin/skypeaika sähköpostilla helmivillakko(a)helmivillakko.fi.