FLORAL LUXURY-HÄÄKUKKAKURSSI

Petra Veikkola Photography

Floral Luxury- hääkukkakurssi sisältää kukkasidonnan luksuspuolen, toisin sanoen hääkukat. Luxury-kurssi kattaa nykyaikaisen hääsidonnan perusopit ja antaa luovuudellesi valmiudet toteutukseen. Tämä kurssi edellyttää sinulta kukkasidonnan perustekniikoiden ja materiaalikäsittelyn taitoja sekä inspiraatiota ja intoa kukkasidontasi kehittämiseen. Tervetuloa rakastumaan moderniin kukkasidontaan sen mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin!

Helmivillakon luonnollinen, runsas ja asiakaslähtöinen hääkukkatyyli on saavuttanut maanlaajuisen huomion. Olen itse opiskellut ensin floristin ammatin, jonka jälkeen olen kehittänyt omaa kukkasidontaosaamistani niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin kukkakoulutuksissa. Pyrin aktiivisesti aistimaan alan muuttuvia tyylejä ja kehittämään omaa sidontatyyliäni ja tuotteitani nykyaikaisen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Ne tyylit ja tekniikat, joita aikoinaan olen vuosia sitten opiskellut eivät enää vastaa ekologisuudeltaan tai ulkonäöltään 2020-luvun asiakasta vaan palveluiden ja tuotteiden on kehityttävä asiakkaan vaatimusten mukaan. Helmivillakko on ollut uranuurtaja luonnollisessa ja nykyaikaisessa kukkasidonnassa ja olen pyrkinyt tuomaan Pinterestin ja Instagramin mukaisten kuvien ihanuudet myös suomalaisten asiakkaiden saataville.

Nyt sinullakin on tilaisuus oppia käyttämään materiaaleja nykyaikaisesti ja persoonallisesti, sinun oman tyylisi mukaisesti, löytämään yhtenäisen linjan kukkasidonnasi sekä luomaan henkeäsalpaavia kokonaisuuksia asiakkaallesi. Tämä kaksipäiväinen kurssi on sinun tilaisuutesi nostaa hääkukkasidontasi uudelle, nykyaikaiselle tasolle ja ottaa käyttöön luonnonmukainen ja omaleimainen tyyli yrityksesi kukkasidontoihin.

Paneudumme koulutuksen aikana sesongin mukaisiin materiaalivaihtoehtoihin, ekologisiin kukkasidontatekniikoihin sekä viimeisteltyyn, asiakaslähtöiseen lopputulokseen. Sidomme ihania, raikkaita ja pulppuavia kukkatöitä sekä opiskelemme yhdessä eri tekniikoita.

Keskityn vain ja ainoastaan sinun opastukseen ja kädenjälkesi hiontaan sekä pääset tarkkailemaan omaa työskentelyäni ja toimintatapojani koko koulutuksen ajan.

Materiaaleiksi valitsen sinua varten kauden suloisimmat leikkokukat, vuodenaikaan sopivat viherlehdet sekä ihanimmat ’asusteet’ (nauhat ja kukkamaljat). Täytän kurssitilan toinen toistaan ihanimmilla, trendikkäillä kukilla, joiden väripaletit hivelevät silmääsi.

Kurssipäivien aikana sidot minun opastuksen avulla hääkimpun, rintavieheen , pöytäasetelman ja isomman installaation. Kaikki käytettävät kukkamateriaalit ja työvälineet sisältyvät päivään, saat ne mukaasi kotiin lähtiessäsi.

Lisäksi keskustelemme kukkien sidonnan ohella hääpalveluiden hinnoittelusta, töiden suunnittelusta ja budjetoinnista sekä asiakkaan ja sinun välisestä viestinnästä ja sen tärkeydestä. Annan myös vinkkejä miten luoda houkuttelevia ja asiakaslähtöisiä hääkukkasuunnitelmia ja –moodboardeja.

Jaan myös omat vinkkini hääkukkasidontaan liittyvien töiden kuvaamisesta ja niiden esillelaitosta kuvausta varten. Otathan mukaan oman puhelimesi ja/tai kamerasi kuvausvinkkejä varten.

Kurssi järjestetään Helmivillakon omissa tiloissa, idyllisessä viherhuoneessa keskellä rauhallista omakotitaloaluetta. Tällä hetkellä varattavanasi ovat kurssipäivät väliltä kesä-syyskuu 2019.

Kerrothan minulle varaussähköpostissasi hieman kukkasidontataustasi ja –haaveistasi. Kuulen myös mielellään sinua miellyttävistä tyylisuunnista ja sävyistä, joten kuvailethan haluamaasi kukkasidontatyyliä muutamalla avainsanalla.

Kurssin kesto: Kurssi on kaksipäiväinen. Kurssi järjestetään pääsääntöisesti peräkkäisinä arkipäivinä klo 10-16 ja kurssin kesto on yhteensä noin 12 tuntia (sisältäen lounaan ja iltapäiväkahvin molempina päivinä). Majoitus ei kuulu hintaan.

Kurssin hinta: 1650 € (sis. alv:n 24%). Kurssimaksu sisältää opetuksen, käytettävät kukkamateriaalit, omat sidontatyösi kotiin vietäväksi, työvälineet sekä kaksi lounasta ja kaksi iltapäiväkahvia.Varausmaksun 100€ veloitamme varauksen yhteydessä. Loput 1550 € on mahdollisuus maksaa yhdessä tai useammassa osassa (2 osassa 775 €/2 krt tai 4 osassa 387,50 €/4krt) , kuitenkin niin että kaikki osat ovat maksettu noin kuukautta ennen sovittua kurssipäivää.
Vapaita kurssipäiviä tammikuusta 2020 eteenpäin – ota yhteyttä helmivillakko@helmivillakko.fi varataksesi kurssin.

Mikäli haluat kerralla varata kaikki kolme pakettia itsellesi ja aloittaa pitkäkestoisen ja intensiivisen kukkamatkasi kanssani, otan sinut avosylin vastaan. Lähetä minulle sähköpostia ja kerro itsestäsi ja taustasi lisää niin suunnittelen sinulle kokonaiuuden.

Mieluusti juttelen kanssasi puhelimen tai skypen välityksellä ennen varausta tehdessäsi ja kerron lisää kurssista! Varaa veloitukseton puhelin/skypeaika sähköpostilla helmivillakko(a)helmivillakko.fi.

En malta odottaa että pääsemme yhdessä kehittämään taitojasi ja tietojasi, jonka lomassa löydämme sinulle oman, persoonallisen kukkapolkusi!

Ihanaa, että olet kiinnostunut kukkasidonnasta, autan sinua mielelläni