Floral Classes with friends - ystäväkurssi

Kuva: Nord Stories

Kukkakurssi parhaiden ystävien kesken.

Kuulostaako juuri sellaiselta ihanalta toiminnalta, johon sinä ja ystäväsi haluaisitte yhdessä osallistua?

Pöydän ympärillä sinä ja 1-3 parasta ystävääsi, kukkia siellä ja täällä, hyvää musiikkia ja ihanaa, luovaa tekemistä yhdessä. Helmivillakon Floral Classes with friends -ystäväkurssi on juuri tätä.

Kurssin aikana sidomme täyteläisen kukka-asetelman sesongin ihanimmista kukista. Opastan teitä vaihe vaiheelta miten rakennatte pulppuavan ja täyteläisen kukka-asetelman.  Kukkamateriaaleiksi valitsen luonnollisia kauden kukkia Suomen, Italian, Hollannin ja Ranskan kukkamarkkinoilta. Sidomme asetelman ekologisella, uudelleen käytettävällä tekniikalla sekä suosimme asetelma-astioissa kierrätystä; ota mukaasi esimerkiksi lempiaamiaiskulhosi ja sido asetelma sen avulla!

Ystäväkurssi järjestetään vain yhdelle ystäväporukalle kerrallaan, joten opetus kurssilla on henkilökohtaista ja käden ulottuvilla.

Osallistuaksenne tälle kurssille teillä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kukkasidonnasta, rento yhteishenki, luova hulluus ja rakkaus kukkiin riittää hyvin.

Kurssi järjestetään 2 – 4:lle henkilölle Tampereella. Tällä hetkellä vapaita kurssipäiviä marraskuusta 2021 lähtien.

Kurssin kesto on noin 2 tuntia, helpoimmiten vapaita kurssiaikoija löydät arki-iltoihin.

Kurssin hinta 495€ (sis. alv:n 24%). Kurssi voidaan järjestää 2:lle, 3:lle tai 4:lle ystävälle, kurssin hinta on aina sama riippumatta montako teitä on. Varausmaksu 100€.

Kurssi sisältää materiaalit, opetuksen ja valmiin asetelman kotiin vietäväksi.

Varaa kurssi: helmivillakko@helmivillakko.fi