FLORAR BUSINESS-YRITYSKURSSI

Floral Business on kukka-alan yrityskurssi, joka on tarkoitettu alan yrittäjille ja freelancereille, sekä jo alalta kokemusta omaaville, joiden toiveissa on perustaa oma yritys. Tämä kurssi sopii loistavasti vuosien yrityskokemuksen omaaville, uunituoreille yrittäjille sekä sellaiseksi aikoville. Luoville, kukkasidontaa rakastaville henkilöille, jotka haluavat kehittää ja kasvattaa omaa kukkabrändiänsä eteenpäin. Nyt aika kääriä hihat ja alkaa yhdessä hommiin kohti sinun näköistä, menestyvää yritystäsi!

Huom! Tämä kurssi strictly business – emme sido kurssilla kukkatöitä vaan keskitymme työhön menestyvän kukkabisneksen takana.

Tuntuuko sinusta että käytät hurjasti aikaa (ja rahaa) yrityksesi brändin kehittämiseen ja kasvattamiseen, mutta et silti pääse siihen pisteeseen, jossa haluaisit olla? Ehkä aikasi ei riitä kaiken tarvittavan tiedon hankintaan ja uuden oppimiseen tai olet liian hukassa omien ideoittesi kanssa? Tuntuuko sinusta että kaikki huippuideat ovat jo keksitty, etkä halua lähteä kopioimaan niitä vaan löytää sen oman juttusi ja kohderyhmäsi? Haluatko saavuttaa näkyvyyttä brändillesi ja luoda sille houkuttelevan, tunteita herättävän ilmeen? Helmivillakon yksityisten workshopien Floral Business-kurssi auttaa sinua kaikissa näissä pulmissa.

Palatessani äitiyslomalta ’takaisin kentälle’ loppuvuodesta 2016 halusin vielä enemmän panostaa juuri minun näköisen yrityksen toteuttamiseen sekä saada työajasta, eli ajasta, jolloin olen erossa pienestä lapsestani, järkevän korvauksen. Joten aloin sijoittamaan oman yritykseni brändäykseen, uudistamiseen, kehittämiseen ja kannattavuuden lisäämiseen. Neuvo You have to spend money to make money on varsin järkevä myös luovalla alalla. Olen itse sijoittanut paljon aikaa ja euroja oman yritykseni hyvinvointiin ja kehittämiseen. Olen osallistunut lukuisiin webinaareihin, joita kansainväliset osaajat ovat järjestäneet, olen ostanut monia kukka-alan e-kursseja tarjoajilta ympäri maailman sekä sijoittanut oman yritykseni mentorointiin. Yksikään kurssi- tai webinaarimaksu ei ole mennyt hukkaan, vaan olen todellakin saanut paljon irti jokaisesta koulutuksesta. Mutta, aikaa minulla on kaikkeen tähän kulunut yli kaksi vuotta. Tuo aika on pitkä ja tiedän että harvalla yrittäjällä tai sellaiseksi haluavalla on resursseja niin pitkäkestoiseen koulutkseen. Joten haluankin nyt tarjota sinulle tiivistetyn version kaikesta oppimastani.

Nyt kerron sinulle hieman lisää mitä Floral Business-kurssi kanssani sisältää:

Neuvon sinua koko päivän ajan sinua askarruttavissa kysymyksissä liittyen oman yrityksesi kehittämiseen ja kasvattamiseen. Yhdessä mietimme sinun yrityksellesi toimivia toimintatapoja ja palvelukonsepteja ja suunnittelemme miten teet palveluistasi asiakkaisiin ja heidän tunteisiinsa vetoavia.

Päivän aikana tutustumme sinun henkilökohtaiseen työskentelytyyliisi, siihen liittyvään etikkaan ja estetiikkaan, sekä autan sinua löytämään oman juttusi omalla kentälläsi. Keskustelemme sinun yritykselle sopivista markkinointikeinoista ja markkinoinnin visuaalisesta puolesta. Autan sinua löytämään oman kohderyhmäsi ja heille huokuttelevimman visuaalisen esillä olon. Jaan vinkkejä ja opastan sinua sosiaalisen median hyödyntämisessä sekä asiakaslähtöisen sisällön luomisesta sinne.

Lisäksi käymme läpi yrityksesi (tai tulevan yrityksesi) kannattavuutta ja pohdimme töiden hinnoittelua ja työajan suunnittelua.

Kaiken kaikkiaan autan sinua luomaan kannattavan, juuri sinun näköisen, kohderyhmällesi räätälöidyn yrityksen. Brändin, jota sinun on helppo hallita ja kehittää eteenpäin ja joka vetoaa kohderyhmääsi.

Keskitymme päivän aikana niihin teemoihin ja osa-alueisiin, joihin haluat saada opastusta. Mikäli koet, että et esimerkiksi kaipaa apua töidesi hinnoitteluun tai työajan suunnitteluun, keskitymme päivän aikana muihin seikkoihin. Mikäli taas haluat että keskitymme päivän aikana nimenomaan kannattavien palveluiden luomiseen, keskitymme siihen.

Kurssi ei takaa automaattista menestystä urallesi ja tärkeintä on se työ, jota työstät tämän kurssin jälkeen. Mutta voin luvata että kurssilta lähdettäessäsi sinulla on selkeämmät tavoitteet yrityksesi kehittämiseen ja mielesi kuplii erilaista mahdollisuuksista ja ideoista.

Kurssipäivän aikana saat itsellesi paljon hyödyllisiä vinkkejä tarvittaviin työkaluihin, joiden avulla pyörität yritystäsi sujuvasti. Kurssin jälkeen lähetän sinulle laajan yhteenvedon keskusteluistamme sekä sähköisen mood boardin päivän aikana tekimistäni muistiinpanoista, joka auttaa sinua brändisi rakennuksessa ja vahvistamisessa.

Tutustun sinuun mielelläni jo ennen kurssipäiväämme, jotta osaan parhaiten vastata tarpeisiisi. Kurssi sisältää yhden puhelin- tai skypekeskustelun ennen varsinaista kurssipäivää, jotta pääsemme tutustumaan jo hyvissä ajoin! Tämä auttaa minua myös rakentamaan päivän agendan juuri sinun ja yrityksesi tarpeita vastaten.

Kurssi järjestetään Helmivillakon omissa tiloissa, idyllisessä viherhuoneessa keskellä rauhallista omakotitaloaluetta. Tällä hetkellä varattavanasi ovat kurssipäivät väliltä kesä-syyskuu 2019.

Kurssin kesto: Kurssit järjestetään pääsääntöisesti arkipäivinä klo 9-17 ja kurssin kesto on noin 8 tuntia (sisältäen lounaan ja iltapäiväkahvin).

Kurssin hinta: 1200 € (sis alv:n 24%). Kurssimaksu sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lounaan ja iltapäiväkahvin. Varausmaksun 100 € veloitamme varauksen yhteydessä. Loput 1100€ on mahdollisuus maksaa yhdessä tai useammassa osassa (2 osassa 550 €/2 krt tai 4 osassa 275 €/4krt) , kuitenkin niin että kaikki osat ovat maksettu ennen sovittua kurssipäivää.

Kaikki kurssit järjestetään Tampereella Helmivillakon tiloissa. Vapaita päiviä on tällä hetkellä tammikuusta 2020 eteenpäin. Kurssipäiviä on vain muutama per kalenterivuosi – kysele vapaita päiviä mikäli innostuit koulutuksesta.

Mikäli haluat kerralla varata kaikki kolme pakettia itsellesi ja aloittaa pitkäkestoisen ja intensiivisen kukkamatkasi kanssani, otan sinut avosylin vastaan. Lähetä minulle sähköpostia ja kerro itsestäsi ja taustasi lisää niin suunnittelen sinulle kokonaiuuden.

Mieluusti juttelen kanssasi puhelimen tai skypen välityksellä ennen varausta tehdessäsi ja kerron lisää kurssista! Varaa veloitukseton puhelin/skypeaika sähköpostilla helmivillakko(a)helmivillakko.fi.