FLORAL BASICS-KUKKAKURSSI

Oletko haaveillut alan vaihdosta kukka-alalle? Haaveiletko että ehkä jonakin päivänä valmistuisit floristiksi ja perustaisit oman kukka-alan yrityksesi? Haluaisitko kokea minkälaiselta päivä floristina tuntuisi? Rakastatko kukkia yli kaiken ja haluat oppia uusia tekniikoita niiden sitomiseen? Kaipaatko käsillä tekemistä ja rentoutumista kukkien keskellä? Kuvittele maljakko täynnä kukkia sinun valittavanasi sekä ammattitietoinen opettaja, vain sinun käytössäsi, koko päivän ajan! Tervetuloa tutustumaan kukkasidonnan ihanaan maailmaan minun kanssani!​

Olen suunnitellut sinua varten ihanan, intensiivisen ja henkilökohtaisen kukkakurssin, jonka aikana opit mitä kaikkea ihanaa kukkasidonta voikaan tarjota sinulle!

Floral Basics-kurssi sopii vasta-alkajille ja kukkaharrastelijoille, jotka haluavat oppia alasta ja kukkien sitomisesta lisää.
Päivän aikana keskitymme perustason kukkatöiden suunnitteluun, sitomiseen sekä esivalmisteluun. Käymme läpi kukkien esivalmistelun, peruskimpun tekniikan sekä kukka-asetelman tekniikan. Tutustumme myös eri kukkalajikkeisiin ja tarvittaviin työvälineisiin, joiden avulla loihdit upeita kukka-asetelmia.

Materiaaleiksi valitsen sinulle kauden kauneimmat lajikkeet. Kukkatyöt sidomme modernilla ja raikkaalla otteella, puhumme myös kukkien luonnonmukaisesta asettelusta, syvyysvaikutuksista ja värin kuljetuksesta. Kurssilla suosimme ekologisia sidontatyylejä, kauden mukaisia kukkia ja rentoa, mutta informatiivista opetusta.

Jaan kanssasi paljon käytännön vinkkejä kukkien kanssa työskentelyyn ja annan mielelläni neuvoja ja tsemppiä oman polkusi löytämiseen. Kertaamme myös paljon kukka-alan perusnormeja, joita voit kirjoittaa muistiin kurssin aikana. Saat kotiin vietäväksi myös kaikki päivän aikana sitomasi kukkatyöt.

Kurssi järjestetään Helmivillakon omissa tiloissa, idyllisessä viherhuoneessa keskellä rauhallista omakotitaloaluetta.

Kurssin kesto: Kurssin kesto on noin 4 tuntia (sisältäen lounaan). Helpoiten vapaita kurssipäiviä löytyy arkipäiviin.
Kurssin hinta: 485 € (sis alv:n 24%). Kurssimaksu sisältää opetuksen, kaikki käytettävät kukkamateriaalit, omat kukkasidonnasi kotiin viemiseksi sekä lounaan. Varausmaksu 100 € veloitetaan kurssia varatessa ja loput 385€ noin kuukautta ennen kurssipäivää.

Vapaita kurssipäiviä marraskuusta 2021 eteenpäin – ota yhteyttä helmivillakko@helmivillakko.fi varataksesi kurssin.

Voit myös halutessasi osallistua tälle kurssille ystäväsi kanssa yhdessä! Kurssin hinta teille kahdelle yhteensä 790 € (sis alv:n 24%) sisältäen kaikki yllämainitut teille kahdelle.

Mieluusti juttelen kanssasi puhelimen tai sähköpostin välityksellä ennen varausta tehdessäsi mikäli haluat kuulla lisätietoja!