Hello Helsinki!

Hello Helsinki + muu pääkaupunkiseutu!

Helmivillakko tekee kevätkukkakimppu’dropin’ Helsingin seudulle keskiviikkoillalla 12.4. Nyt on spesiaalitilaisuus saada Helmivillakon toteuttama romanttisen boheemi kukkakimppu tai -asetelma kotiin kuljetettuna. Voit tilata kukat itsellesi tai lahjaksi! Toimitusajankohta on pääsiäisviikon keskiviikko.

HKI

Valmiiksi vaihtoehdoiksi olemme suunnitelleet teille kaksi tuotetta:

 1. Boheemi, villi ja vapaa keväinen kukkakimppu, täynnä toinen toistaan ihanampia kevätkukkia (mm. jaloleinikkejä, jouluruusuja ja puutarharuusuja) Helmivillakon suosimissa luonnollisissa ja murretuissa värisävyissä. Kimppu on ovaalin mallinen ja matalahko, joten se sopii loistavasti esimerkiksi pääsiäisbrunssin koristeeksi ruokapöytään. Kimpun hinta 50€ sisältää toimituksen pääkaupunkiseudulle.

 2. Sievä, puutarhamainen ja romanttinen  kukka-asetelma, täynnä ihania herkkiä kevätajan kukkia Helmivillakon suosimissa haaleissa ja murretuissa sävyissä. Kukkien väreinä toimivat avainsanat blush & pale. Asetelma on toteutettu monikäyttöiseen vedenkestävään saviruukkuun. Asetelma on malliltaan matalahko ja pitkulainen, rento ja ilmava. Kukat ovat aseteltuna eritasoille ilmavasti ja keskelle runsaaksi ryppääksi. Asetelman yleisilme on luonnollinen ja herkkä, ihana katseenvangitsija, joka sopii moderniinkin kotiin. Kukka-asetelman hinta 70€ sisältää saviruukun sekä toimituksen pääkaupunkiseudulle.

colours

hki6

Voimme myös räätälöidä sinulle tuotteen ja tilauksen tarpeidesi mukaan, lähetä ideasi ja toiveesi sähköpostilla osoitteeseen helmivillakko@helmivillakko.fi!

Tilausaika on 16.3.- 4.4.2017. Tilata voit sähköpostilla helmivillakko@helmivillakko.fi tai yhteydenottolomakkeemme avulla. Mainitsethan tilauksessasi toimitusosoitteen sekä oman puhelinnumerosi sekä vastaanottajan puhelinnumeron mikäli tilaat kukat lahjaksi. Toimitamme kaikki tilaukset perille asti keskiviikkoillalla 12.4.2017 noin klo 18-20, ilmoitamme lähempänä tarkemman kellonajan. Maksutiedot saatte sähköpostissa.

//

Helmivillakko will be bringing those bohemian, wild but delicate flower bouquets to Helsinki at April 12th 2017 just in time for the Easter celebrations. This is a special opportunity for you to get those Helmivillakko styled flowers delivered at your home to Helsinki or to an other city at the Metropolitan area!

We have designed two ’ready to order’ floral designs for you:

 1. Bohemian, lush and wild spring bouquet with the loveliest spring flowers (including for example ranunculus, hellebore, garden roses) tied in laid back and natural style. Colors are for these bouquets are those muddy and creamy tones that we love. Price of the bouquet 50€ including the delivery.

 2.  Romantic and sweet flower arrangement full of delicate spring flowers in fresh blush tones. We will use a versatile brown ceramic pot as a vase. Overall feeling of the centerpiece is light, airy and garden like, with flowers arranged on different levels making a cluster in the middle and spreading them wild on the side. Price 70€ including the flowers, ceramic pot and the delivery.

If you have some special wishes or ideas for the flowers let us know!

You can order via email helmivillakko@helmivillakko.fi or our contact form 16.3.-4.4.2017. Remember to mention the delivery address and phone number in your order. We will deliver your flowers on Wednesday evening the 12th of April from approximately 6pm-8pm. We will send you the payment details by email.

2 kommenttia artikkeliin ”Hello Helsinki!

 1. Moikka! Voisin tilata kaksi pöytäasetelmaa/kimppua siihen 12.4! Säilyy varmaan 15.4 saakka?

  Mulla on sillon Itellä kolmekymppiset niin vois olla kiva kun meille tulee porukkaa 🙂

  Jotain boheemia 😀

  • Heippa Annika!

   Kiva juttu ja sopii aikataulutkin hyvin sun synttäreiden kanssa! 🙂 Kyllä ne säilyvät hyvin lauantaihin asti, annan sulle hoito-ohjeet mukaan.

   Palaillaan vielä sähköpostin kautta tarkempiin tietoihin.
   Kiitos tilauksesta! 🙂

   ❤ Erika

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s