Winter Forage

Jos metsään haluat mennä nyt.. Sä takuulla yllätyt mitä kaikkea mahtavaa materiaalia sieltä löytyy! Talvi ei ollenkaan ole tylsä aika käydä vähän rehustamassa ulkosalla, itse keräsin intoa täynnä vanhempieni metsästä ja pellon reunalta vaikka ja mitä. Mukaan tarttui mm. katajaa, männynkäppyrää sekä lepän oksia. Kaikki kuivatut ja ’kuolleet’ materiaalit, talventörröttäjät, heinät ja oksat kiehtovat minua tällä hetkellä. Niiden avulla kukkatöihin saa kontrastia ja tekstuuria, herkät kukat tulevat paremmin esille kun niiden lomaan lisätään hieman roheutta ja ’rumuutta’. Lisäksi ne ovat oiva lisä tuoda esille tämän hetkistä luontoa ja sesonkia.

IMG_1903 (2)

IMG_1887 (2)
Kaikki kuivuneet ja kuolleet materiaalit tuovat hyvin töihin kaivattua kontrastia ja tekstuuria kukkatöihin. / Love all things dead and dried because the texture they give to the florals!

IMG_1784IMG_1787IMG_1931 (2)

//

The nature is pretty much sleeping (and dead) here in Finland during the winter season. But there is still lots of cool things to forage from the nature. Evergreens, branches and dried flowers gives the designs such a great texture.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s