Utuiset sävyt kukissa / Muddy tones in flowers

Järjestin eilen Bridal Inspiration – hääkukkaillan Helmivillakon työtiloissa Tullintorilla. Illan aikana sain vaihtaa muutaman sanasen paikalle tulleiden hääseurueiden kanssa ja keskustella erilaisista ideoista hääkukkiin. Vastaanotto ja osallistujien määrä oli positiivinen yllätys, oli upeaa huomata että tapahtuma herätti paljon mielenkiintoa! Sydämellinen kiitos kaikille läsnäoleille ja taustajoukoille tuesta – you made my day! ❤

haakimppu

Illan aikana oli (niin kuin aiemmin uhkailinkin 😉 ) Helmivillakon tyylisiä hääkukkia ja häälehtiä yms hääinspiraatioita esillä. Väreinä kukissa siis vahvasti esillä olivat utuiset, haaleat ja yhteen sopivat, luonnolliset värimaailmat sekä värien luonnollinen vaihtelu ja kuljetus kukissa. Halusin esittelyssä olleiden töiden avulla tuoda esille että myös tämän tyyppinen värimaailma ja värien käyttö on mahdollista ja toteuttaja löytyy tästä. Pari innostavaa kommenttia kuulinkin siitä miten eri sävyjen käyttö ja vesivärin kaltainen värinkuljetus töissä oli heidän mielestään ennennäkemätöntä, kiinnostavaa ja kaunista. Lisäksi myös yhdessä tuumin todettiin että ko. värimaailma ei liity vain hääkukkiin vaan sitä voi käyttää myös ihan kaikessa kukkiin liittyvässä, niin sanotuissa jokapäiväisissä, arkisissa kukkatilaisuuksissakin. Kyse on elämäntavasta, lifestylesta.

coloursgarland

Olen yhä enemmän ja enemmän kallistunut tähän värimaailmaan nyt myös kukkakaupan päivittäisessä valikoimassakin. Sitä minulta tullaan hakemaan ja kysymään, joten miksi en sitä laajemmin tarjoisi. Kevään ja kesän lähestyessä valikoiman väripalettiin lisätään vielä ihanat heleät ja kirkkaat vaaleanpunaisen ja aprikoosin sävyt. Haluan tehdä pienestä kukkakaupastani, joka toimii lähinnä omana työhuoneenani, visuaalisen nautinnon sekä itselleni että asiakkailleni ja ohikulkijoille.

bouquet

Osa hääiltaan valmistetuista töistä on esillä vielä loppuviikon – poikkea kurkkaamassa!

Ps. Naistenpäivän kukat lähti tilaukseen tänään, kaikkea ihanaa luvassa taas ensi viikolle..

Pps. Pahoitteluni kuvien surkeasta valosta, iso miinus työtiloissani on päivänvalon niukkuus. Mutta yritetään pärjätä tämän kanssa.

//

I organized a Bridal Inspiration Wedding Flowers night yesterday here at my studio in Tullintori. The response was amazing, still blown away about how many people came to say hi! Thank you so much and special thanks to all of my supporters behind the event – you all made my day. ❤

I am in love with the muddy tones and love to use different color theories in my design. I am more and more focusing on that in my everyday selection of flowers too. Hey, that is what you asked for so that is what you get! I see it as a way of living, a lifestyle that reflects a natural, peaceful and creative values.

Ps. Sorry for the crappy photos, the light in my studio is a big problem.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s