Bridal Inspiration – Helmivillakon hääilta 1.3.!

Hox hox kaikki 2017-2018 sesongin morsiamet, sulhaset, äidit, anopit ja kaasot! Helmivillakko järjestää hääkukkaillan Tullintorilla työtiloissaan keskiviikkona 1.3. klo 18-20, osoitteessa Tullintorin kauppakeskus, Tullikatu 6 33100 Tampere. Tapahtuman ajan on avoimet ovet, tule silloin kuin sinulle sopii. Illan aikana esittelemme vuoden 2017-2018 hääkukkatrendejä Helmivillakon tyyliin.

2718

Hääillan aikana esillä ihania erilaisia kukkalajikkeita hääkukkiin sekä mm. valmiita esimerkkejä pöytäkukista. Tule keskustelemaan floristin kanssa erilaisista ideoista, selailemaan maailman kauneimpia häälehtiä (mm. Flutter Magazine ja Magnolia Rougen paperiversioita), hakemaan inspiraatiota hääkoristeluun tai vain fiilistelemään ihanien kukkien keskelle. Ihana hemmotteluhetki morsiamelle ja hänen seurueelleen häähömpötykseen!

841516

Tilaisuus on maksuton, eikä osallistuminen velvoita sinua tilaamaan hääkukkiasi Helmivillakolta. Otamme mielellään vastaan ennakkoilmoittautumisia (helmivillakko(a)helmivillakko.fi) tai voit tulla myös ilmoittamatta. Otathan myös ystäväsi mukaan!

Löydät tapahtuman myös Helmivillakon Facebookista: https://www.facebook.com/events/645948425593104/

Tervetuloa!

#helmivillakkobridalnight

17

12

Artikkelin kuvat: Petra Veikkola Photography www.petraveikkola.com

Kuvien paperituotteet ja kalligrafia: Annika Välimäki Creative www.annikavalimaki.com

Malli: Sanna www.valokuvaajantytar.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s