Floral Workshop: Café avec de fleurs – kukka-asetelmakurssi Cafe Mimosassa!

Voin ilokseni esitellä teille uuden Helmivillakon Floral Workshopin, luovan kukkasidontakurssin Café avec des fleurs! Studiotilani Tullintorilla ovat niin pikkuriikkiset, joten olen varannut meille työtilaksi Cafe & Bakery Mimosan Itsenäisyydenkadulta Tampereelta. Tila on varattu meille yksityisesti, joten heidän tyylikäs kahvilansa muuntautuu meidän työtilaksemme illaksi. Ihanaa! Ajankohta on huhtikuun ensimmäinen keskiviikko 5.4. klo 18-20.

Tällä kertaa sidomme vintagehenkisen ja puutarhamaisen  kukka-asetelman astiaan. Materiaaleina toimivat Helmivillakon sävyiset, murretut, utuiset ja haaleat kukat (mm. ihania ruusulajikkeita)sekä tyyliin sopivat leikkovihreät. Sidontatyylissä noudatamme myös Helmivillakon tapaista, villiä ja romanttista, vapaata sidontatyyliä. Käytämme kukkasienitekniikkaa, jotta ehdimme enemmän panostaa asetelman visuaalisuuteen kuin tekniikan opetteluun.

Kukkasidonnan lomassa nautimme Cafe & Bakeryn Mimosan hyvästä kahvista/teestä ja tarjottavista.

Tervetuloa viettämään ihana ilta kukkien parissa! Kotiin viemiseksi saat romanttisen kukka-asetelman, astian sekä paljon inspiraatiota ja hyvää mieltä.

Kurssi on tarkoitettu amatööreille, aiempaa kokemusta kukkasidonnasta ei vaadita. This is to all flower lovers, visual addicts and creative minds!

KURSSI TÄYNNÄ! Hinta on 75 euroa sisältäen kukkamateriaalit, astian, kukkasienen, työvälineet illan ajaksi, opetuksen, kahvin ja tarjottavan. Otamme workshopiin vain rajoitetun määrän osallistujia, joten ilmoittauduthan nopeasti. Sitovat ilmoittautumiset helmivillakko@helmivillakko.fi. Maksu maksetaan etukäteen, tarkemmat maksutiedot saat varauksen vastausviestissä.

#helmivillakkoworkshops

img_1738

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s