Wild-spirited Bridal Shoot/ Hääkuvaukset Mustion Linnassa

Tammikuussa 2016 Love June Designin Laura otti minuun yhteyttä ja kertoi haluavansa Helmivillakon mukaan stailattuihin kuvauksiin kesällä 2016. Kun kuulin lisää kiinnostavia detaljeja kuvauksista sekä haluttavien kukkien tyylistä ja värimaailmasta plus meidän upean tiimin muut osallistujat, olin varma että tähän haluan osallistua. Olen mm. jo pitkän aikaa ihaillut Pukunin Saaran kädenjälkeä ja hänen aivan uskomattoman kauniita pukuja, Willow Visualsin moderni kalligrafia on taianomaisen kaunista ja hei, kaikille on varmasti tullut jo selväksi kuinka paljon ihailen ja arvostan Petra Veikkolan kuvausjälkeä, joten oli ihanaa päästä toteuttamaan yhteinen projekti heidän ja muiden palveluntarjoajien kanssa. Love Junen Lauralla oli jo alusta asti tarkka ja hyvä visio kuvauksista ja hän osasi sen myös hienosti jakaa muun tiimin kanssa. Kaikki tiesivät mitä tekivät ja hoitivat oman osionsa ammattitaidolla ja luovuudella. Kuvausten työnimi oli ’Pagan Poetry’ ja loihtivani kukat henkivät villiä, kesyttämätöntä mutta herkkää ja tarkoituksenmukaista sidontatyyliä. Sidoin kuvauksiin morsiuskimpun, pöytäasetelman sekä morsiamen kukkakruunun. Kuvauspaikaksi valittu Mustion Linna Raaseporissa oli kaikessa loistossaan ja koruttomuudessaan juuri täydellinen paikka. Ihanan vehreä pihapiiri, upea miljöö ja rauhallinen mood sopivat loistavasti kuvausten tyyliin.

Oli myös kiva päästä itsekin osallistumaan kuvauksiin hetkeksi ja tavata Laura, Saara, VSHKI:n Amanda, Petra sekä meidän upeista upein malli Tutta Tomberg.

Kuvausten ansiosta toteutui myös yksi suurimmista haaveistani; kuvat julkaistiin Magnolia Rouge-hääsivustolla joten näin ollen myös minun kukkatyöni olivat esillä siellä. Aivan käsittämätöntä! Artikkelin pääset lukemaan tästä: http://www.magnoliarouge.com/inspiration/moody-sensual-wild-spirited-bridal-shoot/.

//

Styled Bridal Shoot ’Pagan Poetry’ from 2016 got featured in Magnolia Rouge. A dream come true. ❤ http://www.magnoliarouge.com/inspiration/moody-sensual-wild-spirited-bridal-shoot/

Kuvauksissa mukana olleet // The creative team:
Design, Styling & Creative Direction: Love June
Dress: Pukuni
Antique & vintage rentals: Vintage Style Events HKI
Calligraphy & paper art: Willow Visuals
Hair: Sirkku Lampiniemi / Yazz Hair
Makeup: Laura Ala-Nissilä / Yazz Hair
Model: Tutta / Modelpoint
119345186791020161721

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s